hpavictor Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 (editat) Pentru iubitorii de obiective cu distante focale lungi : http://www.focus94.ro/produse-eol/bower-800mm-mirror-f8 Se conecteaza la orice DSLR prin intermediul unui adaptor tip T2 prin infiletare , iar in celălalt capăt adaptorul trebuie sa aibă o montură specifică pentru fiecare familie de DSLR ( Canon , Nikon , Sony , Pentax etc ) . Este un produs chinezesc OEM , pare a fabricat de Synta Optics din Taiwan , se găsește sub mai multe denumiri noname . Editat Mai 25, 2017 de Victor Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 Acum revin cu inca o intrebare: ce camera dslr s-ar incadra in bugetul de 2000-3000 de lei? Ceva de genul e ok? Canon EOS 700D 18MP DSLR Camera with 18-55mm Lens Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 E ok, dar cu timpul tot trebuie si un obiectiv EF 70-300mm pentru poze clare la distanta. Daca te prinde flama cu hobby-ul asta, o sa scoti mai mult de 3.000 din buzunar (nu dintr-o data). Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 La aparatele DSLR este acoperitor să ai doar două obiective cu zoom 16-50 si 70-200 , cât mai luminoase . La obiective fixe , aici e chestie de gusturi , dar un 50 și un 85 este absolut suficient . Nu uita , la banii de care dispui poți să te uiți la nivelul următor de performanță , adică Full Frame , second hand , cu condiția să aibă mai puțin de 100.000 de cadre și să fie în stare bună . O să coste ceva mai mult obiectivele pentru FF , dar efortul financiar va fi pe deplin justificat . Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Calitate decenta la bani putini : http://www.f64.ro/pentax-k-r-body.html http://cameradecision.com/compare/Pentax-K-r-vs-Nikon-D5500 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 (editat) E mai bun Pentax-ul ca (,) Canon sx 60? Ambele se invart pe la aceeasi bani. Editat Mai 29, 2017 de mac01 Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Da , e mai bun , deoarece Pentax-ul are pixelii mult mai mari , deci mult mai puțin zgomot peste captura de imagine , în special daca se face crop din imagine ... Din nefericire , avantajele vin la pachet cu dezavantaje . Spre exemplu , Pentax-ul recomandat anterior nu are obiective incluse pachetul vândut și ca urmare trebuie achiziționate separat , adică prețul final este mai mare decât la Canon SX60 . Dar și calitatea e alta ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 E impropriu sa le comparam...sunt din clase diferite,si iarasi venim la discutia initiala.Vrei superzoom,bridge/compacta scrie pe oferta.Vrei super calitate?De la DSLR incolo se poarta discutiile.Chestia cu costurile pe sticlarie imi aduce aminte de cel care intreaba cat e consumul la o masina foarte scumpa...ce mai conteaza?! Dragostea-i mare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Mă așteptam la un feedback rapid cu privire la concluzii , păreri , propuneri . Dar se pare că entuziasmul este la cote minime ... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 6, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Mă așteptam la un feedback rapid cu privire la concluzii , păreri , propuneri . Dar se pare că entuziasmul este la cote minime ... Neaaah ... am avut un atentat sambata seara .. eu trebuia sa merg in kensington (Londra) ca sa il cumpar de la cineva , dar din cauza restrictiilor metrourilor a trebuit sa reprogramez intalnirea cu persoana de la care il cumpar. Este vorba de un SX60.. Pentru inceput ma gandesc ca e bun.. Ceva pasiune pentru fotografie am , asa ca o sa vad dupa ce ajung in posesia lui daca va deveni sau nu o obsesie . Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 11, 2017 Partajează Postat Iunie 11, 2017 Ai ajuns în posesia unui SX60 până la urmă ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 11, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2017 Ai ajuns în posesia unui SX60 până la urmă ? din pacate nu mai vinde repectivul... era in mare nevoie de bani dar si-a gasit bani si nu il mai vinde. trebuie sa gasesc alt model. de ce trebuie sa tin cont in mare parte cand il voi alege? in functie de ce voiam eu sa fac.. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 11, 2017 Partajează Postat Iunie 11, 2017 Mai bun decât SX60 ( la bani puțini ) nu se poate . Pur și simplu nu există altceva mai performant ( diafragmă , focală , stabilizare optică , format RAW etc ) . Dacă treci la nivelul următor de performanță ( DSLR ) trebuie sa te aștepți la costuri mult mai mari . Recitește cele afirmate anterior . Link spre comentariu
eugenbt Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 eu am SX40. nu are RAW si zoomul este de doar 39-35x. in rest, cred ca face acelasi lucru cu SX60. https://www.flickr.com/groups/canonsx40hs/ exemple de poze http://cameradecision.com/compare/Canon-PowerShot-SX40-HS-vs-Canon-PowerShot-SX60-HS si o comparatie Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Din nefericire , SX40 nu știe să facă RAW ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum