Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare camera foto-distante mari

wally_gatter

Postări Recomandate

Da, spuneam asta pt ca in aceeasi marca, sony, am camera cu 5MP(DSC V1) din 2003 care da clasa unor sapuniere tot sony de generatie mult mai noua, 2010, 2012, cu dublu rezolutie ( teoretica ).

La 09.09.2023 la 16:58, validae a spus:

Era doar o părere despre firmă, la modul general.Cu teleobiectivele lor n-am avut de-a face.

Oricum, daca e sa recomand o camera cu zoom decent, si pe care am folosit-o, nu doar am citit pe net, ar fi DSC HX9. Cu zoom optic x16 si 16MP, stabilizare optica decenta, face o treaba comparabila cu HX300 daca facem rabat de la zoom ul mare al lui HX300, dar compenseaza prin lejeritatea folosirii.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, doru3160 a spus:

Cele de la sony cu baterii dedicate au fost mult peste la capitolul autonomie si nr de cadre. In concediu, cu bateria din cameră si una de rezervă au facut inutila folosirea încărcătorului. 

Buna

Exact

Eram obisnuit sa am permanent baterii de rezerva.

Cu Sony s-a terminat,nu-mi venea sa cred ca un aparat de aesemena dimensiuni nu descarca acumulatorul intr-un sejur de cateva zile.

Spor

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări