doru3160 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Da, spuneam asta pt ca in aceeasi marca, sony, am camera cu 5MP(DSC V1) din 2003 care da clasa unor sapuniere tot sony de generatie mult mai noua, 2010, 2012, cu dublu rezolutie ( teoretica ). La 09.09.2023 la 16:58, validae a spus: Era doar o părere despre firmă, la modul general.Cu teleobiectivele lor n-am avut de-a face. Oricum, daca e sa recomand o camera cu zoom decent, si pe care am folosit-o, nu doar am citit pe net, ar fi DSC HX9. Cu zoom optic x16 si 16MP, stabilizare optica decenta, face o treaba comparabila cu HX300 daca facem rabat de la zoom ul mare al lui HX300, dar compenseaza prin lejeritatea folosirii. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 10 ore, doru3160 a spus: Cele de la sony cu baterii dedicate au fost mult peste la capitolul autonomie si nr de cadre. In concediu, cu bateria din cameră si una de rezervă au facut inutila folosirea încărcătorului. Buna Exact Eram obisnuit sa am permanent baterii de rezerva. Cu Sony s-a terminat,nu-mi venea sa cred ca un aparat de aesemena dimensiuni nu descarca acumulatorul intr-un sejur de cateva zile. Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum