zainea Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 am un difuzor Beyma SM 115 de 250w continuu 500w program si sa crapat membrana de jur imprejur jos la baza si s-a intrerupt si bobina,care are diametru 77mm.Vreau sa schimb membrana cu totul.Unde pot sa gasesc membrana si cat ma costa?.Locuiesc in Bucuresti Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 offtopic: de cat timp e difu ? a fost forjat ? Link spre comentariu
zainea Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 Il am de vreo 5 ani.a fost forjat si mai am inca unul care am mers cu ele la acelasi volum si nu are nimic Link spre comentariu
zainea Postat Mai 22, 2007 Autor Partajează Postat Mai 22, 2007 nu-mi da nimeni nici un raspuns? Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Salut, nu trebuie sa se stice neaparat si perechea. Ptr recone kituri contacteaza-l pe Vasile poate el are asa ceva. Dupa 5 ani nu ma mir mai ales ca au fost forjate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum