Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru casti , cu tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

http://tinypic.com/useralbum.php?ua=QnrDhDRffRIiHm9Hx7n23Yh4l5k2TGxc

Amplificatorul de fata este realizat in colaborare cu dl Olimpiu Lazaroiu , in urma unor discutii am căutat sa concepem un amplificator cu tuburi care sa multumasca cit mai multi utilizatori , tuburile sa fie usor de procurat .

Dl Lazaroiu a conceput schema si transformatoarele de iesire , pina la urma am cazut amindoi de acord ca schema sa fie in configuratie PP clasa A , pentru obtinerea unei puteri cit mai mari , sa se poată folosi cit mai multe tipuri de casti .

Tuburile folosite sunt 2X6H6P - I & 1X6H1P - EV .

puterea de iesire este de 1W , 15 hz....30000 hz +/- 1dB

impedanta de iesire 32 , 64 , 300 ohmi ( se poate configura si pentru alte impedante de iesire )

Sursa de alimentare este conceputa de mine , filamentele tuburilor sunt alimentate in curent continuu , tensiunea de 6,3V este foarte bine filtrata si stabilizata .

Tensiunea anodica este filtrata si stabilizata .

Carcasa a fost desenata de prietenul si colaboratorul Adrian ( ZAL pe acest forum ) , dupa cerințele mele .

Amplasamentul componentelor , subansamblelor , a fost facut de mine .

Amplificatorul nu are nici un fel de zgomot , ma refer la hiss dar mai ales humm , eu am reusit sa rezolv o problema care pe altii ia ingenunchiat si au fost nevoiți sa faca sursa de alimentare in extreriorul amplificatorului , pentru a nu avea zgomot .

In încheiere vreau sa multumesc tuturor colaboratorilor care au participat la acest proiect , asa consider eu ca este frumos , nu doar sa culegem laurii si eventual sa bagam doar noi banii in buzunar , sa specificam si cu cine am colaborat , cine ne- a simulat schemele , proiectat transformatoarele de iesire , cu cine ne-am sfătuit , cine ne-a dat idei cind nu ne ieșea ceva

Lazaroiu Olimpiu , concepție schema si confectionare transformatoare de iesire

Bunea Adrian , desen carcasa amplificator

Stavila Cristian , execuție carcasa amplificator

Petra Iasi , transformator de alimentare .

Amplificatorul de fata este vindut , prin amabilitatea proprietarului se poate proba de doritori .

Un asemenea amplificator se executa doar la comanda , cu avans , se pot alege alte impedante de ieșire , maxim sase .

Dimensiuni : 420X250X60 mm

Greutate 6kg .

Pretul este de 2500 lei

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări