Vizitator viobio Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 (editat) http://tinypic.com/useralbum.php?ua=QnrDhDRffRIiHm9Hx7n23Yh4l5k2TGxc Amplificatorul de fata este realizat in colaborare cu dl Olimpiu Lazaroiu , in urma unor discutii am căutat sa concepem un amplificator cu tuburi care sa multumasca cit mai multi utilizatori , tuburile sa fie usor de procurat . Dl Lazaroiu a conceput schema si transformatoarele de iesire , pina la urma am cazut amindoi de acord ca schema sa fie in configuratie PP clasa A , pentru obtinerea unei puteri cit mai mari , sa se poată folosi cit mai multe tipuri de casti . Tuburile folosite sunt 2X6H6P - I & 1X6H1P - EV . puterea de iesire este de 1W , 15 hz....30000 hz +/- 1dB impedanta de iesire 32 , 64 , 300 ohmi ( se poate configura si pentru alte impedante de iesire ) Sursa de alimentare este conceputa de mine , filamentele tuburilor sunt alimentate in curent continuu , tensiunea de 6,3V este foarte bine filtrata si stabilizata . Tensiunea anodica este filtrata si stabilizata . Carcasa a fost desenata de prietenul si colaboratorul Adrian ( ZAL pe acest forum ) , dupa cerințele mele . Amplasamentul componentelor , subansamblelor , a fost facut de mine . Amplificatorul nu are nici un fel de zgomot , ma refer la hiss dar mai ales humm , eu am reusit sa rezolv o problema care pe altii ia ingenunchiat si au fost nevoiți sa faca sursa de alimentare in extreriorul amplificatorului , pentru a nu avea zgomot . In încheiere vreau sa multumesc tuturor colaboratorilor care au participat la acest proiect , asa consider eu ca este frumos , nu doar sa culegem laurii si eventual sa bagam doar noi banii in buzunar , sa specificam si cu cine am colaborat , cine ne- a simulat schemele , proiectat transformatoarele de iesire , cu cine ne-am sfătuit , cine ne-a dat idei cind nu ne ieșea ceva Lazaroiu Olimpiu , concepție schema si confectionare transformatoare de iesire Bunea Adrian , desen carcasa amplificator Stavila Cristian , execuție carcasa amplificator Petra Iasi , transformator de alimentare . Amplificatorul de fata este vindut , prin amabilitatea proprietarului se poate proba de doritori . Un asemenea amplificator se executa doar la comanda , cu avans , se pot alege alte impedante de ieșire , maxim sase . Dimensiuni : 420X250X60 mm Greutate 6kg . Pretul este de 2500 lei Editat Mai 20, 2017 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) Cam asa arată amplificatorul pentru casti . Editat Iunie 6, 2018 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum