dany_cta Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Am incercat sa ajut cum s-a putut dar asa cum am zis de la bun inceput, e posibil partea de soft sa devina putin mai complicata pentru un incepator in arduino. Nu este un proiect de facut in doua ore. Link spre comentariu
Tataie1 Postat Iunie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Multumesc oricum pentru ajutor. Am sa incerc sa deslusesc cumva hatisul asta. Deja nu mai sunt incepator. Am invatat cate ceva din raspunsurile primite. Daca nu , ma intorc la copy-paste si " if " Eu iau pulsul de pe pini portului paralel. De unde as putea sa iau de pe driver pulsul in micro-pasi ( 1/16 ) asa cum setez pe driver pentru stepper ? Se poate ? Link spre comentariu
Tataie1 Postat Iunie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Cred ca am pus o intrebare gresita. Indiferent cum e setat driverul in micropasi pulsul tot de pe LPT se ia Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 21, 2017 Administratori Partajează Postat Iunie 21, 2017 Nu ai incercat sa folosesti alte functii ale mach3 ? un script sau un brain. Nu ma intreba cum ca nici eu nu stiu Link spre comentariu
Tataie1 Postat Iunie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2017 Brain nu am gasit in Mach3 "Serial output: Defines the COM port number to be used for the serial output channel andthe baud rate at which it should output. This port can be written to from VB script in amacro and can be used to control special functions of a machine (e.g. LCD display, toolchangers,axis clamps, swarf conveyor etc,)" ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 22, 2017 Administratori Partajează Postat Iunie 22, 2017 Link spre comentariu
Tataie1 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Am counter dar nu pot sa numar pulsuri. Pulsurile in microstepping vin in valuri de pulsuri si atunci eu pot sa numar doar valuri ceea ce e destul de imprecis Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Poti sa masori fiecare impuls, eu ti-am zis de la bun inceput cum dar tu ai ales alta metoda de programare. Nu este un proiect pe care sa il faca un incepator intr-o zi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum