ndc74 Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 (editat) Buna seara, am cumparat din targ un soricel Bosch GST 85P. Arata si merge bine, doar ca nu are ciuperca aceea neagra incercuita, care ar trebui sa stranga panza de taiat. Acea ciuperca are rolul sa stranga o rotita din plastic cu niste dintisori. Daca ma chinui, eu pot sa rotesc direct rotita cu dintisori, dar e cam chinuitor si nu stiu cat de bine o strang doar cu degetele, fara a avea cuplul furnizat de ciuperca aceea. Daca folosesc un clestisor, mi-e teama ca in timp dintisorii de plastic se vor distruge. Acei dintisori ies doar putin dintr-un tub tot de plastic exterior in care ar fi trebuit sa intre ciuperca. Ciuperca are rolul si de a tine soricelul cand tai cu el in material. Are cineva idee cu ce as putea sa inlocuiesc acea ciuperca? S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Multumesc Editat Mai 18, 2017 de ndc74 Link spre comentariu
spik Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Ai incercat sa o gasesti pe la service-uri Bosch?! Link spre comentariu
ndc74 Postat Mai 19, 2017 Autor Partajează Postat Mai 19, 2017 (editat) E o solutie la care m-am gandit si eu, dar n-am avut timp de cautari. Duminica l-am cumparat. Ma gandeam sa caut intai o solutie la care sa mesteresc eu, pt satistactia de a face ceva cu mana mea. Daca nu gasesc o astfel de solutie o sa incerc si la service. Am vazut si pe e-bay, dar costa cu tot cu transport mai mult decat am dat eu pe soricel. Editat Mai 19, 2017 de ndc74 Link spre comentariu
Marius84 Postat Mai 19, 2017 Partajează Postat Mai 19, 2017 (editat) Incercati la un service bosch. Eu am fost surprins placut candva, din punct de vedere al pretului. Oricum, o improvizatie acolo pe termen lung nu poate avea un final prea placut. Aveti in link-ul de mai jos exploded view a aparatului. Dati click pe poza, se va vedea mult mai clar. Ansamblul vad ca e numerotat 826, part number 2 602 025 901 si costa la ei 8 lire, deci cred ca pe la noi ar trebui sa fie vreo 40 de lei, ca doar suntem mai saraci. http://www.powertoolspares.com/tool/bosch/spares-and-accessories-for-jig-saw-gst-85-pbe/0601587634/spares/ In alta ordine de idei, sunt mecanici pe acolo care au stocul lor de componente sh si sunt destul de amabili. Cautati pertenerul bosch din zona dvs. În final, n-ar fi rău să vă completaţi locaţia la profil. L.E. Eroare, se pare ca nu este chiar aparatul dvs. Editat Mai 19, 2017 de Marius84 Link spre comentariu
ndc74 Postat Mai 19, 2017 Autor Partajează Postat Mai 19, 2017 Asa cum ati intuit, o improvizatie nu e ok pe termen lung. Am sunat la un service si am facut comanda de piesa. 25lei fara tva. sapt viitoare ajunge. Se pare ca aptitudinile tehnice am sa le folosesc utilizant soricelul si nu reparandu-l . Multumesc tuturor pt raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum