Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 (editat) Astea au fost realizările prezentate la intilnire . Ceva interesant , doar doua amplificatoare au fost prezentate pe Elforum , Rusia Neagra si SE GM70 , restul nu , constructorii fiind useri Elforum , de ce au ales sa nu le prezinte si aici , pe forum , la sectiunea tuburilor ? Asta este intrebarea ! Eu zic ca oarecum este un semnal de alarma , constructorii lor in trecut mai prezentau cite ceva din ce mestereau , acum observ ca totul a devenit underground . Daca doriti detalii despre ce vedeti in acele poze , întrebați aici . Editat Iunie 5, 2017 de viobio Link spre comentariu
gheo23 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Frumoase realizari Felicitari organizatorului !!! La intrebare nu stiu sa raspund dar profit de okazie si intreb : Ampu' lui Vaska este cumva PP cu 6N13 sau 6N5S ? M-ar interesa amanunte deoarece am asa ceva in proiect. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 (editat) Frumoase realizari Felicitari organizatorului !!! La intrebare nu stiu sa raspund dar profit de okazie si intreb : Ampu' lui Vaska este cumva PP cu 6N13 sau 6N5S ? M-ar interesa amanunte deoarece am asa ceva in proiect. SE cu 6C4C & 6J4 & 5T3C ( redresoare comuna pentru ambele canale ) .Mai multe detalii poate da vaska2222 Editat Iunie 5, 2017 de viobio Link spre comentariu
gheo23 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Aha! trebuia sa-mi dau seama dupa atac.Am banuit ca era vb de o pentoda metalica sovietica...multumesc. Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Foatre frumoase amplificatoarele, cel mai impresionant e cel cu GM70!!! Link spre comentariu
tm07uxo Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 GM70 este un tub extraordinar cinta ce i-se da din fata . Sint citi-va ani de cind l-am combinat cu un superb traf proiectat realizat de Dl. Lazaroiu si atac 6H6. Intrebare de ce atita tacere despre sunet ? Link spre comentariu
alinstegaru Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Intrebare de ce atita tacere despre sunet ? Asta-i o chestiune subiectiva si tine de aprecierea fiecaruia. Oricum,toate suna bine,dar diferit,in functie de cine le asculta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum