Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire a pasionatilor de aparatura audio cu tuburi / lampi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Pe data de 28.05.2017 , Duminica , intre ore!e 9 - 14 , organizez o intilnire a constructorilor pasionati de aparatură cu tuburi / lampi.

Adresa locației :

București

Sector 5

Calea Rahovei 266 - 268

In incinta SC ELECTOMAGNETICA SA , corp 3 , subsol .

Accesul se poate face cu masina , exista locuri de parcare .

Eu voi prezenta ultimul amplificator construit , cu toate ca nu mai este proprietatea mea , este vorba de Rusia Neagra , un PP UL , 2X7W , cu 4X6P6C & 2X6H9C .

Nu va speriati de baba nebuna , o sa faca curatenie dupa ce se termina evenimentul .

post-176980-0-68254700-1495107217_thumb.jpg

post-176980-0-79420300-1495107240_thumb.jpg

post-176980-0-05699600-1495107314_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Nu cred ca interesul pasionatilor de si cu lampi s-a pierdut pe undeva, atata timp cat la intalnire s-au adunat in jur de 15 "perechi de urechi" , 3 amplificatoare SE, 4 amplificatoare PP si 1 hybrid.

Poze eu nu am facut avand in vedere telefonul vintage pe care il posed. Cu aceasta ocazie rog pe cei care au facut sa posteze macar o parte din ele.

Multumim gazdei pentru ca ne-a suportat inca o data.

Link spre comentariu

Concluzia mea e urmatoarea: Nu exista solutie audio ultra mega universala etc...exista solutii audio potrivite pentru fiecare situatie in parte si pentru fiecare om in parte....

Editat de gedd
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Viorel, verifica linkul te rog , eu cel putin nu il pot accesa

La mine functioneaza , dupa tableta , telefon , l-am verificat dupa ce am postat acel link .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări