yo9hrb Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Stimati colegi de suferinta, La primaria "de la tara" am gasit un fost pilon de statie meteo, care se pare ca a fost daramat de vjeliile recente. Se pare ca proprietarul nu-l mai vrea (si-a recuperat senzorii si ce mai avea el acolo, probabil ca pilonul nu mai merita recuperat, asa ca a trecut in proprietatea primariei). Este de vanzare. Tot, gramada, deci nu pe bucati. Inca nu stiu pretul, ca azi n-am dat de primar. Sunt vreo 13 sau 14 tronsoane, tronsoanele au o lungime de vreo 4m (la ochi), iar latura de vreo 500mm. Teava cred ca este de 2". Se imbina frumos unul cu altul. Nu stiu greutatea unui tronson. Unul din tronsoane (cel care a fost la baza) este indoit. Eu as vrea numai 2 din ei. Asa ca intrebare: - Mai doreste cineva astfel de tronsoane, astfel incat sa putem cumpara intreaga cantitate? Va rog sa luati in considerare problema transportului. O vreme ii pot gazdui la mine in curte, deci nu este o zi fixa pentru luat de acolo. Iaca si poza: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Sa mai gasit in radioamator (viitor) interesat de doua tronsoane. Mai sunt 9 (sau 10) disponibile. Zilele astea aflu si pretul, ma duc pe acolo si cu o ruleta sa am dimensiunile exacte si, eventual, sa calculez si o greutate aproximativa. Fiarele sunt pe langa Mizil (PH). Link spre comentariu
danila111 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Mai e valabila oferta ? te rog un tel. 0757551333 73! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 In acest moment at trebui sa mai fie disponibili (teoretic) vreo 5 piloni. Inca n-am reusit sa vorbesc cu primarul, ca sa vad un pret. Asa ca, la acest moment, vand pielea ursului din padure. Duminica (probabil) ajung prin zona, revin cu amanunte. Inclusiv cu niste cote masurate de-adevaratelea, nu cu pasul si cu palma. Inclusiv o estimare de greutate. Totusi, transportul pana la Arad... Link spre comentariu
comanici Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Salut In functie de pret m-ar interesa si pe mine 2 bucati. Multumesc Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Pana acum au fost manifestate urmatoarele intentii: -Eu - 2 buc. -In amic din afara forumului - 2 buc. -Traian B - 4-5 buc -Danila 111 - 2 buc -Comanici - 2 buc. Vedem ce si cum. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Am fost azi la primarie, inarmat cu o ruleta. Dimensiunile exacte sunt dupa cum urmeaza: -Lungimea unui pilon este de 6m, nu 4 cum estimasem ochiometric initial -Latura este de 700mm (intre axele tevilor) -Teava principala este de 60x5 (cred ca de fatp 4.5, ca de 5 nu e standard). Greutatea calculata este de aproximativ 223 kg/element. Sunt 13 bucati intregi si unul avariat (s-ar mai putea folosi cam jumatate). Pret inca n-am aflat, se discuta in urmatoarea sedinta a consiliului local. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 13, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2017 Azi am aflat si pretul. Este 700 lei/buc. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Super pret...but...too far...succes,merita investitia... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Mie mi se pare cam mare. Iese cam la 3 lei/kg, adica in pret la care cumperi materiale recuperate de la fier vechi. Proprietarul trebuie sa scape de ele, deci are doua sanse: ori le da la fier vechi cu 80 bani/kg (si mai plateste si transportul), ori le vinde asa cum sunt, la in pret rezonabil. El incearca sa le vanda. Ar mai fi si a treia cale, sa le refoloseasca. Dar, fiind vorba de in stalp prabusit, va trebui sa faca o expertiza. S asta costa, nu gluma. O sa ofer maxim 300 lei/buc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Pretul de 700 este ok pentru un asemenea pilon, iese la putin peste 100 lei/m pentru pilon cu latura de 70 cm, chiar si la 3-4 tronsoane (18-24m) tot ar ajunge doar cam la pretul unui rotor mediu (nu vreau sa ma gandesc cat ar costa "oficial" un asemenea pilon, probabil de vreo N ori mai scump). Daca-l poti obtine la 300 (adica 50 lei/m) sau chiar 500, ar fi pomana si cred ca merita sa incerci daca vanzatoru-i stramtorat, totul e sa nu apara altcineva care sa-l ia. Tare rau imi pare ca a trebuit sa renunt pentru ca la noile dimensiuni specificate (70 cm x 6 m) eu nu am cum sa-l mai montez (chiar daca as avea gratis o macara, tot nu as putea-o folosi, nu exista acces la locul instalarii). Nu pot decat sa va urez succes! GL & 73! Traian Link spre comentariu
Mitrut Marius Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Mai este de vanzare acest pilon? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Parca nu l-am mai vazut pe acolo. Trec sambata si, daca e, pun o poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum