Vizitator marius eu Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Salut! Am si eu o problema cu un tv panasonic , sasiu z8, cand imi apare imagine mi se opreste!! Fara imagine ( doar cu purici) nu are nimic merge in continuu! Are cineva vreo idee? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Dump altul ai incercat? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Incercati cu acestea. PANASONIC Z8T.ZIP.zip Panasonic z8t.rar PANASONIC_TX-21AT1P_Z-8T_dump.rar Link spre comentariu
Vizitator marius eu Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 nu am incercat! tin sa mai mentionez ca el a sosit cu un defect, a avut amplificatorul de sunet TDA7263 ars, dupa inlocuire a aparut aceasta problema! sa fie doar din memorie ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 nu am incercat! tin sa mai mentionez ca el a sosit cu un defect, a avut amplificatorul de sunet TDA7263 ars, dupa inlocuire a aparut aceasta problema! sa fie doar din memorie ? Pai cine la inlocuit? daca nu la inlocuit corespunzator si a facut vreun scurt , noi nu avem cum sa vedem acest lucru fara vreo posa cu zona unde a fost inlocuit ic-ul , pune o poza cu zona lipiturilor unde a fost inlocuit integratul de sunet si apoi mai stam de vorba Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Panasonic TX-28CK1P Sasiu Z8 aceiasi problema.In absenta imaginii functioneaza.Cum incerc sa-i bag semnal fie pe scart sau tuner se inchide de tot sau incearca sa se inchida.Poate fi pacalit ,lasat sa functioneze fara imagine un timp dupa care functioneaza.Sonorul nu functioneaza.,la maxim se aude usor gajiit.Nici gand de condesatori defecti ,dumpuri am schimbat cateva, CI sunet inlocuit fara rezultat. Link spre comentariu
cristronic Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Pentru sunet,poate fi defect procesorul de sunet MSP3415. Stiu ca am schimbat la un tv asemanator.De verificat semnal de la iesire procesor pana la intrare AAF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum