Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme tv Panasonic sasiu z8

Vizitator marius eu

Postări Recomandate

Vizitator marius eu

Salut! Am si eu o problema cu un tv panasonic , sasiu z8, cand imi apare imagine mi se opreste!! Fara imagine ( doar cu purici) nu are nimic merge in continuu! Are cineva vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

• ionel sm

1

• Florinel TV

1

Vizitator marius eu

nu am incercat! tin sa mai mentionez ca el a sosit cu un defect, a avut amplificatorul de sunet TDA7263 ars, dupa inlocuire a aparut aceasta problema! sa fie doar din memorie ?

Link spre comentariu

nu am incercat! tin sa mai mentionez ca el a sosit cu un defect, a avut amplificatorul de sunet TDA7263 ars, dupa inlocuire a aparut aceasta problema! sa fie doar din memorie ?

Pai cine la inlocuit? daca nu la inlocuit corespunzator si a facut vreun scurt , noi nu avem cum sa vedem acest lucru fara vreo posa cu zona unde a fost inlocuit ic-ul , pune o poza cu zona lipiturilor unde a fost inlocuit integratul de sunet si apoi mai stam de vorba

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Panasonic TX-28CK1P  Sasiu Z8 aceiasi problema.In absenta imaginii functioneaza.Cum incerc sa-i bag semnal fie pe scart sau tuner se inchide de tot sau incearca sa se inchida.Poate fi pacalit ,lasat sa functioneze fara imagine un timp dupa care functioneaza.Sonorul nu functioneaza.,la maxim se aude usor gajiit.Nici gand de condesatori defecti ,dumpuri am schimbat cateva, CI sunet inlocuit fara rezultat.

Link spre comentariu

Pentru sunet,poate fi defect procesorul de sunet MSP3415. Stiu ca am schimbat la un tv asemanator.De verificat semnal de la iesire procesor  pana la intrare AAF.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări