Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv PHILIPS schema si meniu service

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor am primit de la un prieten zice ca la adus din BELGIA un tv PHILIPS 32PW9546/5B, se pare ca este echipat cu sasiul SMG7.1E AA, are imagine dar lipseste culoarea albastru, as dori schema si modalitatea de intrare in meniu service cred ca este dereglat am cumparat o telecomanda care merge la el va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• verdea

6

• Tavi

5

• surubarila

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua tuturor am primit de la un prieten zice ca la adus din BELGIA un tv PHILIPS 32PW9546/5B, se pare ca este echipat cu sasiul SMG7.1E AA, are imagine dar lipseste culoarea albastru, as dori schema si modalitatea de intrare in meniu service cred ca este dereglat am cumparat o telecomanda care merge la el va multumesc

https://elektrotanya.com/philips_chassis_mg7.1e-aa_sm.pdf/download.html

Link spre comentariu

cred ca am gasit o problema la tensiunea g2 cand pun instrumentul de masura pe borna de pe placa tk gasesc doar vreo 65 volti si tubul se intuneca as putea redresa impulsul de pe colector final sa alimentez cu u g2 ?

Link spre comentariu

poate sa fie rezistenta interna intre un catod si G2 sau intre G1 si G2 , etc

eu spun ca e tubul 100%

acum 10 ani erau distruse 90% din ele

imi e greu sa cred ca acum poate fi ok la acest defect

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

am un alt tv defecta placa este echipat cu tubul W76ESF021X44, este de pe un beko, eu am pe PHILIPS ul asta W76ERF031X044, credeti ca as putea sa i schimb tubul cu cel de beko, ar fi cam la fel cum sa fac sa i pastrez bobina de pe PHILIPS sa o montez pe tubul de la beko sau sa las bobinele de deflexie la locul lor?

Link spre comentariu

Poti incerca sa descarci un cond de 47uf / 400v intre grila 1 si grila 2 !!

La bobine , masoara daca impedantele sunt aproximativ egale !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări