Costica Tv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 (editat) E cea mai buna, merita toti bani, eu am comandat-o mai ieftin de pe Aliexpress dar am asteptat 3 luni de zile.. https://www.olx.ro/d/oferta/plita-bga-ptc-220v-250-grade-bare-tv-led-IDfDj0c.html Editat Septembrie 21, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Costică Tv.Să înţeleg că e temperatură fixă,fără reglaj?Mai apoi piesa o încălzeşti cu aer cald? Răcirea cu ce o faci? Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Inteleg.Voi cumpara unul si eu neaparat,ffind bun si la schimbat leduri...da,cu reglaj de temperatura ar fii mai bun,dar alea poate au alt pret.Multumesc domnu Costica de info si tuturor! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Daca lasi prea mult acel ptc sub placa se va arde placa sub procesor, dar se poate pune un termostat de la masina de calcat Sau pusa placa pe un suport mai sus ca ptc sa nu atinga placa Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Acum 41 minute, BRANCA a spus: Costică Tv.Să înţeleg că e temperatură fixă,fără reglaj?Mai apoi piesa o încălzeşti cu aer cald? Răcirea cu ce o faci? Am si eu din aia, e buna oarecum, se mai gasesc prin uscatoarele de par asemenea rezistente, ideea e ca isi modifica rezistenta cand se incalzeste si astfel scade puterea absorbita si tot asa, rezultand o autoreglare a temperaturii nu foarte precisa, dar merge. Ca sa racesti aia o scoti din priza. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Costică Tv.Să înţeleg că e temperatură fixă,fără reglaj?Mai apoi piesa o încălzeşti cu aer cald? Răcirea cu ce o faci? Exact asa +/- 10 grade ca e defapt un PTC care isi mentine temperatura, apoi cu suflanta aer cald sus, mini plita nu trebuie tinuta mult sub placa, atita doar cat ai dezlipit/lipit piesa ca altfel tinuta mai mult arde, imediat cum ai lipit procesorul si fludorul de la pini sa intarit, scoti plita de sub placa si placa se va raci imediat Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Acum 6 ore, BRANCA a spus: Costică Tv.Să înţeleg că e temperatură fixă,fără reglaj?Mai apoi piesa o încălzeşti cu aer cald? Răcirea cu ce o faci? reglaj se poate face cu MODUL TIRISTOR DE 2000W, REGULATOR ELECTRONIC DE MARE PUTERE 17lei plus transport se mai adauga un cititor de temperatura Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 (editat) Plita PTC care e in linkul pus de mine nu are nevoie de absolut nimic in plus, e numai buna asa cum este pentru dezlipit/lipit leduri, daca ai redus temperatura nu se mai dezlipeste niciun led...sub placa la dezlipit/lipit cipuri lafel e buna ca temperatura, numai daca o tii mult si fara rost atunci se coace placa, cine a lucrat cu acest model de plita stie ce spun Editat Septembrie 21, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Oare nu stiti are in el si ceva siguranta termica,ceva ce decupleaza-cupleaza,s-au merge in continuu plita? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 22, 2022 Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Merge mereu, nu are nimic altceva. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2022 Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Acum 8 ore, stefanpecsi a spus: Oare nu stiti are in el si ceva siguranta termica,ceva ce decupleaza-cupleaza,s-au merge in continuu plita? Este ptc si cand ajunge la temperatura care trebuie isi mareste rezistenta si asa isi pastreaza temperatura la care spune, poti sa ti plita si un an in priza ca tot acea temperatura se mentine Link spre comentariu
gabiTV Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 La 21.09.2022 la 12:43, stefanpecsi a spus: Imi spuneti de unde pot cumpara o plita pentru asa ceva,nu chiar cel mai scump,una buna si la pret bun,ca sa pot face treaba asta,sau sa pot schimba leduri de pe barete?Multumiri. https://www.olx.ro/d/oferta/plita-ptc-termistor-ptc-IDfml9J.html Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 1 oră în urmă, gabiTV a spus: https://www.olx.ro/d/oferta/plita-ptc-termistor-ptc-IDfml9J.html E buna si aceea mai ales ca e si mai ieftina, totusi de atunci si pana acum cred ca a comandat deja... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Da,multumesc.Am cumparat exact de aici,chiar doua plite.Il voi incerca cindva. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 La 21.09.2022 la 15:57, Florinel TV a spus: Daca lasi prea mult acel ptc sub placa se va arde placa sub procesor, dar se poate pune un termostat de la masina de calcat Sau pusa placa pe un suport mai sus ca ptc sa nu atinga placa S-au o folie de cupru,ar fii buna poate,o sa experimentez.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum