Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent 17MB82-1a

nelutuPO

Postări Recomandate

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un echivalent ptr main 17MB82-1a d tv Horizon cu display de 32 inch VES315WNEB-01. Sau are cineva din recuperari acest main ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

7

• Costica Tv

5

• Florinel TV

4

• nelutuPO

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un echivalent ptr main 17MB82-1a d tv Horizon cu display de 32 inch VES315WNEB-01. Sau are cineva din recuperari acest main ?

Eu pina acum nu am intilnit nici un MB82 sa nu se poata rezolva, spune-ne si noua ce defect are si ce ai incercat pentru rezolvare.......

Link spre comentariu

Și conectorul LVDS ... Mai bine o repara pe aia a lui , dacă nu i-a ars ceva de ''neinlocuit'' , gen procesor , tuner (slabe șanse să se fi intâmplat asa ) , etc .

Link spre comentariu

Buna seara , defectul este ca prinde toate programele f rau cu pureci cat casa dupa care dispare complet si No signal , probabil CI -MXL 601 dus, am inteles ca ar fi echivalent cu MXL661 care se gaseste la Gigi Jakab la un pret decent dar nu am statie ptr inlocuire CI. Nu am zis ca nu ar fi reparabila dar .....Stima !!!

Link spre comentariu

Eu vreo 4 sau 5 nu mai retin.

Nu am fost asa norocos,am verificat tot pe partea de intrare,parea in regula,am transferat piese de pe o placa pe alta,acelasi rezultat,dupa ce am transferat si integratul a functionat.Asta la primul,la urmatoarele nu am mai pierdut timpul,am schimat direct MXL601.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Buna tuturor!Va rog sa-mi spuna cineva,ca la un main 17MB82-1a se poate schimba processorul MT5820L UNU,cu un processor de pe o placa main 17MB82-2?S-au trebuie unul de pe o placa exact identica17MB82-1?Multumesc mult.

20220921_023253.jpg

20220921_023236.jpg

Link spre comentariu

Da sunt , eu ma uitasem la cele de jos si nu se vedea corect scrizul , da merge schimbat, dar sar putea sa aiba pad de cositor sub el pentru racire si va trebui plita sub placa

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Da sunt , eu ma uitasem la cele de jos si nu se vedea corect scrizul , da merge schimbat, dar sar putea sa aiba pad de cositor sub el pentru racire si va trebui plita sub placa

Asa e cum ai spus, am dat eu acum un procesor (defect) jos si intradevar are termopad de racire, eu nu am mai pus plita sub placa pentru ca procesorul era defect, dar la un procesor ok e bine sa pui si plita sub placa pentru un plus de siguranta sa fii sigur ca procesorul nu se va distruge termic !

DSCF2058.jpg

DSCF2059.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Va multumesc domnilor de raspunsuri,credeam ca nu merg processoarele intre ele,ca o fii ca la tv-uri CRT,ca-s scrise unic,pentru fiecare model de televizor.O sa ma  incurce termopadul de racire,ca nu am plita din pacate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări