nelutuPO Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un echivalent ptr main 17MB82-1a d tv Horizon cu display de 32 inch VES315WNEB-01. Sau are cineva din recuperari acest main ? Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 dar ce defect are?poate te putem ajuta Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un echivalent ptr main 17MB82-1a d tv Horizon cu display de 32 inch VES315WNEB-01. Sau are cineva din recuperari acest main ? Eu pina acum nu am intilnit nici un MB82 sa nu se poata rezolva, spune-ne si noua ce defect are si ce ai incercat pentru rezolvare....... Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 conteaza si ce sursa foloseste exact daca vrei sa cumperi placa nu sunt compatibile toate intre ele Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Și conectorul LVDS ... Mai bine o repara pe aia a lui , dacă nu i-a ars ceva de ''neinlocuit'' , gen procesor , tuner (slabe șanse să se fi intâmplat asa ) , etc . Link spre comentariu
nelutuPO Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Buna seara , defectul este ca prinde toate programele f rau cu pureci cat casa dupa care dispare complet si No signal , probabil CI -MXL 601 dus, am inteles ca ar fi echivalent cu MXL661 care se gaseste la Gigi Jakab la un pret decent dar nu am statie ptr inlocuire CI. Nu am zis ca nu ar fi reparabila dar .....Stima !!! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Confirm cele spuse anterior. Multe MXL601 am gasit duse. Din ce info am aflat e echivalent cu MXL661 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Eu vreo 4 sau 5 nu mai retin. Nu am fost asa norocos,am verificat tot pe partea de intrare,parea in regula,am transferat piese de pe o placa pe alta,acelasi rezultat,dupa ce am transferat si integratul a functionat.Asta la primul,la urmatoarele nu am mai pierdut timpul,am schimat direct MXL601. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Buna tuturor!Va rog sa-mi spuna cineva,ca la un main 17MB82-1a se poate schimba processorul MT5820L UNU,cu un processor de pe o placa main 17MB82-2?S-au trebuie unul de pe o placa exact identica17MB82-1?Multumesc mult. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Pune doua puze clare cu ce scrie pe ambele procesoare Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 pai sånt poze Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Da sunt , eu ma uitasem la cele de jos si nu se vedea corect scrizul , da merge schimbat, dar sar putea sa aiba pad de cositor sub el pentru racire si va trebui plita sub placa Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: Da sunt , eu ma uitasem la cele de jos si nu se vedea corect scrizul , da merge schimbat, dar sar putea sa aiba pad de cositor sub el pentru racire si va trebui plita sub placa Asa e cum ai spus, am dat eu acum un procesor (defect) jos si intradevar are termopad de racire, eu nu am mai pus plita sub placa pentru ca procesorul era defect, dar la un procesor ok e bine sa pui si plita sub placa pentru un plus de siguranta sa fii sigur ca procesorul nu se va distruge termic ! Editat Septembrie 21, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Va multumesc domnilor de raspunsuri,credeam ca nu merg processoarele intre ele,ca o fii ca la tv-uri CRT,ca-s scrise unic,pentru fiecare model de televizor.O sa ma incurce termopadul de racire,ca nu am plita din pacate... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Imi spuneti de unde pot cumpara o plita pentru asa ceva,nu chiar cel mai scump,una buna si la pret bun,ca sa pot face treaba asta,sau sa pot schimba leduri de pe barete?Multumiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum