Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod telecomanda rcw

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Buna ziua.Am un tv onn tl1939 bdtp de 19 inchi ptr care nu gasesc telecomanda.am probat 20 de universale si degeaba,nici ptr programabila rcw nu gasesc nici un cod....poate are cienva un cod rcw ptr el...multumesc

99481 , 91285 , 90075 ,91285

si pentru mfy : ir 1967 ir 244 ir1868 ir1967

Link spre comentariu

Sincer nu stiu cum sa introduc codurile de mai sus...ptr rcw...uitindu-ma prin baza de date rcw codurile sunt din 4 cifre...

Codurile la RCW sint din 2, 3 si 4 cifre cele cu 5 cifre sint pentru Bravo(Longer), deci codurile de mai sus pentru telecomanda ta RCW sint astea: 1967, 244, 1868, 1967, probabil ai fost derutat ca ai vazut acel "ir" inaintea codului, nici eu nu stiu de ce colegu' profimex a pus "ir" inaintea codului.......

Link spre comentariu

Codurile la RCW sint din 2, 3 si 4 cifre cele cu 5 cifre sint pentru Bravo(Longer), deci codurile de mai sus pentru telecomanda ta RCW sint astea: 1967, 244, 1868, 1967, probabil ai fost derutat ca ai vazut acel "ir" inaintea codului, nici eu nu stiu de ce colegu' profimex a pus "ir" inaintea codului.......

asa sunt trecute in toate cataloagele

Link spre comentariu

Multumesc,presupun ca aceste coduri nu se pot introduce manual ptr a programa telecomanda si va trebui sa caut in program un model ce are acest cod-

Parca era o versiune de program RCW la care se putea baga codul manual sau MFY, nu mai stiu sigur, sa discutat aici pe forum.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Parca era o versiune de program RCW la care se putea baga codul manual sau MFY, nu mai stiu sigur, sa discutat aici pe forum.......

Asta am căutat și eu cândva. însă nu am găsit nimic Se poate seta un cod care nu este în catalogul RCW, manual? Codurile cam corespund cu cele de la MFY...

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Asta am căutat și eu cândva. însă nu am găsit nimic Se poate seta un cod care nu este în catalogul RCW, manual? Codurile cam corespund cu cele de la MFY...

Da codurile RCW sint aceleasi cu MFY si stiu sigur ca exista o versiune de program la care merge codul manual, dar nu mai tin minte daca era pentru RCW sau MFY, stiu dintrun topic de pe acest forum, dar nu mai dau de el.....cred ca colegu' iuliantv s-ar putea sa stie....

Link spre comentariu

Eu am nevoie de soft modificat sa pot baga codurile primite pe computer nu manual.In acest topic sunt niste imagini in care se vede ca se pot baga codurile..http://www.elforum.info/topic/117283-alien/page-2

Daca nu puneai acel link sa vad pozele habar nu aveam ca acest soft il aveam deja instalat in PC, dar nu am dat atentie pentru ca eu folosesc telecomenzi BRAVO(LONGER), uite asta e softul de aici:

https://we.tl/vmWJ0Pnz3G

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări