Tavi Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 daca e cineva interesat de asa ceva - 35 manuale service pentru orga electronica Casio : http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=95.0 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Interesant mod de ati face useri pe forum daca tot le-ai pus lasa sa le poata lua si cei care nu vor sa se inscrie pe forumul tau, de exemplu eu... Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 19, 2007 Autor Partajează Postat Mai 19, 2007 ce-ai vasile ?stai linistit ca nu mai zic nimic aici daca incepi cu faze din astea eu nu vand nimic acolo , forumul e doar pentru manuale service , free m-a rugat cineva sa ii fac rost de aceste manuale si am zis sa le pun sa le ia cine vrea , poate are si altcineva nevoiedaca am deranjat cu asa ceva e bne de stiut , pe viitor o sa imi vad de treaba mea Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 ? ?? Nu m-am luat de tine Eu doar am constatat ceva ca orice om nu ca posesor al acestui forumnu oricine are chef sa-si faca cont ca sa ia o schema Link spre comentariu
cirip Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Eu am daunloadat un manual fara sa ma loghez. Multumesc Tavi. Nu speram sa gasesc vreodata manualul service ptr orga aia. Se intampla sa ai si user manual? Ce am eu este in japoneza. Este vorba de CASIO CTK-500Multzam inca o data,CiripEDIT: ptr Vasile. Aha, ok, am inteles. Ei, eu m-am nascut pe vremea cand era deja la liber :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 A modificat la insistentele mele :smt003 Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 am fost obligat prin tortura sa pun momentan liber downloadul pentru toti ( nu ca nu ar fi fost liber si inainte )nu am manuale de utilizare , imi pare rauapasa si tu pe clape , tre' sa iasa ceva :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum