ciup Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Aia da dar eu stiu ca MACul ii ceva specific computerului ci nu IPului .Dar tptusi nu cred ca foloseste proxy ii simplu preten nu un hacker :smt003 , na nu stiu eu dar asta banuiesc deci poate totusi afla ce cauta daca pune cap la cap tot ce am vb pana aici ca are aproximativ tot explicat mai sus . Link spre comentariu
ciup Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Am gasit intre timp o metoda mult mai explicita si mai simpla si poate de aflare a IP .se foloseshte acelasi procedeu ca la prima metoda : 1. intri in start-> RUn scrii cmd dai ENTER si dai "cd.." pana ajungi in root , de exemplu "c:>\"si acolo scrii comanda "netstat -b 1 >c:\log.txt" in timpu asta se inregistreaza in fisierul log.txt conexiunile , apoi 2. intri in conversatie pe messenger ii trimiti o poza ceva sau poernesti web cam , deci in principiu ceva care face sa se stabileasca o conexiune intre computere dupa ce se stabileshte conexiunea .... 3.se da "CTRL+C" se opreste comanda de la (1.)si se citeste log.txt din C:>\ , iar apoi ... 4.Incepand citirea de sus in jos cauti pe rand o linie de genu " TCP home-d42df2becf:3016 dyn-89.136.39.140.tm.upcnet.ro:5101 ESTABLISHED 1536 [Y!Multi Messenger.exe] " unde [Y!Multi Messenger.exe] variaza in functie de numele executabilului de la messenger deci poate fi ypager.exe ,in partea dreapta se observa IP in cazu asta "89.136.39.140" precum si provideul "tm.upcnet.ro" aici ii vb de UPC din Tm Inca odata bafta! :smt003 Link spre comentariu
Vizitator n0r1s Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 macu se schimba de la config driverului de placa de retea. poti sa bagi orice mac acolo. + daca are router routerul poate folosi orice mac din reteaua din spatele lui ca asa fac oamenii care au net de la provider legat de mac ca sa imparta la mai multe pcuri in casa. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 chestia cu macul depinde serios de placa de retea!!!la placile de retea realtek, sau pe baza de chipset realtek e simplu ca buna-ziua... utilitarul vine pe disketa cu drivere, insa e un soft de DOS!!! :snakeman: si apropo, treaba asta necesita reboot, ca windozele pana nu dai reboot nu "stie" ca aia e placa de retea!!!la placile de retea integrate in placile de baza... totul depinde de producator...poate fi FOARTE usor de schimbat, sau imposibil!!!si apropo, macul se cam schimba sarind din gw in gw...adica pe internet (nu intr-un LAN), sunt sanse mari sa gasesti 2 placi de retea cu acelasi mac, la cate milioane de placi de retea exista...ip-urile sunt absolut obligatoriu unice... altfel ar aparea probleme mari... Link spre comentariu
ciup Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 Am avut odata un program special pentru schimbat MAC-ul dar cand l-am incercat WIndowsu o cam luato pe ulei o inceput systemu sa scoata un sunet subtzire continuu de la difuzoru din unitate si so blocat tot timpde aprox 1 min si dupa aia sio revenit cu MACul schimbat cica.pe vremea aia nu aveam Realtek nici nu prea aveam habar de asta dar stiam totusi ca la unele nu poate fi schimbat ci ramane asa cum este atribuit Link spre comentariu
Solim Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Faza naspa e ca acum nu mai am cum sa dau de pers respectiva ca nu mai intra pe mes.Deci ms la cei care au scris mai sus si cand o sa fac asta va anunt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum