morocanosul Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Si Pb-ul cum il "aliaza" cu cuprul? Colegul zicea ca se adauga Pb pentru mai multa greutate...? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Astea la faceau pe vremuri, bagau foaie subtire de Pb intre 2 foi de Cu. Era destul de greu de facut si din cauza asta in general la capac o foloseau. Aparea totul gros, masiv, greu dar in fapt era Pb invelit in Cu. O faceau tiganii treaba asta, in mediul industrial nu se practica. Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 (editat) In zona mea : Struguri : nota 7 Prune : nota 8 Mere : nota 6 Visine : ... 2 Nuci : ... 8 Pere : ... 7 Gutui : ... 1 Editat Septembrie 13, 2017 de romicap Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Astazi, in mica mea gradina... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Domnule, ai inversat anotimpurile ? eşti sub sau deasupra Ecuatorului ? Glumesc desigur... La mine, după o săptămână de brume, de abia am găsit azi juma de sac de bureţi în pădure la Putna. Nu mai zic de nuc că de atunci, de la brume, ajutat şi de vânt, mereu îşi leapădă frunzele. întreb şi eu: Bureţii-s fructe ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Nu s-au inversat inca anotimpurile. Asta e zmeura care face de doua ori pe an ...daca tine vremea chiar si in noiembrie. Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 La mine exista prune(Bistrite) din belsug,tocmai am ...''recoltat'' 10 Kg...din piata/6 lei/KG!! Asta este,stau la...bloc! Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 La mine exista prune(Bistrite) din belsug,tocmai am ...''recoltat'' 10 Kg...din piata/6 lei/KG!! Asta este,stau la...bloc! 6Lei /Kg? Bravos pret ! Eu sunt producator de prune si am vandut cu maximum 2Lei/Kg ! Link spre comentariu
Faker Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si eu.am zmeura din belsug, la a doua cultura. Insa gustul si aroma sint mai slabe. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Cu toate capriciile vremii, in functie de zona, la fructe si legume, stam chiar binisor. Partea nasoala a problemei este ca le exportam ca ulterior sa le importam pentru a avea preturi mari la vanzare!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate