Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv. China

Postări Recomandate

Dacă este tranzistorul care il comandă pe cel de putere , poți pune și 2SC3807 . Oricum ,multe surse din astfel de TV-uri , au 2SC3807 ca ''prefinal''

Cel puțin , incerci . Sursa este destul de simplă .

BD-urile sunt cam lente pentru a le folosi acolo . Am incercat , de probă , cu un BD139 și a cedat după puțin timp de fuctionare .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

11

• FLORIN IORDACHE

4

• dan cod

4

• Radiotelegrafist

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va multumesc.... mai sap....oricum mi-am cam pierdut rabdarea.Vad ca au la un magazin on- line M*******(2655 )dar pana vine posta la mine .....si in plus trebuie sa comand de o suma mai mare .O sa-l las deoparte si trec la altul....tot traznit :)

Link spre comentariu

Buna seara

Tv. rezolavat. Mentionez ca merge bine si cu prefinalul 2SC3807 .Eu pusesem unul din recuperari si nu a mers.Am facut rost de unul nou si cu el merge. Deci schimbat optocuplor, A1015, FR155, 1N4148, cateva rezistente mici, si bineinteles 2sc2655 . Multumesc tuturor celor care au avut ceva de spus. Orice idee este binevenita atat timp cat este enuntata in mod constructiv .

O seara faina !

Link spre comentariu

Pe aparatele mele indica precis,ca le-am dus la verificari amc,si au buletin meteorologic cu stampila.

N-are nici o treabă buletinul metrologic cu asta.Iar daca e meteorologic mai trebui apă în el.

Link spre comentariu

Pe aparatele mele indica precis,ca le-am dus la verificari amc,si au buletin meteorologic cu stampila.

Am un biet MAVO 35, care nu l-am dus la metrologie de prin '90...Recunosc..ca i-a expirat buletinul .....dar sa stii ca inca isi face treaba. :limb:

Esti un fel de BUSU electronic....

:rade: :rade: :aplauze

Editat de sandeel
Link spre comentariu

" Am un biet MAVO 35, care nu l-am dus la metrologie de prin '90...Recunosc..ca i-a expirat buletinul .....dar sa stii ca inca isi face treaba. :limb:"

...neaparat trebuie sa-i faceti un buletin meteo :rade: :rade: :rade: si o sa-si faca treaba ca NOU!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări