Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta cu semnul ????????????????

Vizitator ge[]rge

Postări Recomandate

Vizitator ge[]rge

sal am acasa 2 incinte gata proiectate si 2 dif atto de 300 w pe 8 ohmi model NO: bw-1212. cu diametru de 30 cm,si nu stiu cum sa las incinta inchisa sau deschisa stiind ca are vol de 45 litri imi puteti da un sfat?si adevarul ca nici nu prea am ampl mare de 25 W asta e!!!!!ma-m orientat la amplificatorul acela care il vinde vasile la 200W .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

Vizitator ge[]rge

in nici un caz nu schimb difuzoarele , pt ca amplificator cumpar de la vasile ala de 200W problema e daca fac fata difuzoarele alea la incintele de 45 de lam verificat asta si le-am testat cu prog WINisd si nu prea am fodt multumit si nu stiu daca e mai bine cu incinta deschisa sau inchisa ce parere aveti???????

Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge

qts: 0,30vas: 130 lfs: 28 hzre: 5,8 ohmle: 2,60 cu bobina dublax max : 0 ???????????????????z: 8 ohmqms: 4.1qes: 0,3spl: 90 dbpe: 300 wbl : 0diametru 30 cm sd 0.27cam asta-i tot!!!!!dar iti spun sincer ca se aude misto pe ampl de 20 w mai ales cand le am sub masa pe boxeastept o parere!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări