Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips D 2426/00R an fabricatie 1985

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna dimineata tuturor colegilor

am gasit acest tip de radio in talcioc evident foarte murdar dar intreg....dupa o curatenie prealabila si masuratori de conzi functioneaza

foarte sensibil si selectiv are acordul facut cu diode varicap si potentiometrii ca televizoarele alb negru de pe vremuri

curatat potentiometrii ....are 3 pt preselectie si unul general

o singura lungime de unda

buba care persista este ca posturile se misca pe scala....la schimbarea butoanelor postul selectat apare ca dezacordat sau efectiv lipseste...printr-o noua acordare isi revine

chiar daca nu se actioneaza butoanele de acord pierde postul isi revine iar se dezacordeaza iar isi revine

rugamintea mea este daca cineva are vreo schema sa vedem ceva tensiuni acolo....

altfel se aude superb un difuzor eliptic care suna superb

va multumesc mult si duminica placuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

4

• vio2007

1

Top autori în acest subiect

multumesc d-nul vio2007 ....am descarcat schema si desi nu e toata cuprinde alimentarea si partea de radiofrecventa exact ce ma intereseaza

multumesc mult

o duminica placuta

Link spre comentariu

revin cu rugamintea din nou.....am numai jumatate de schema fara toata alimentarea....exact tensiunea care alimenteaza diodele varicap lipseste

va multumesc mult

Link spre comentariu

inca o problema....80% din cablaj e acoperit cu un fel de ceara?.....e bine e rau?....dupa atatia ani oare ceara aia mai este benefica sau poate produce probleme.....si cum se poate indeparta la nevoie.....piesele sunt efectiv ingropate in ceara...integratul final audio era o pata neagra asa se vedea prin ceara

si pana la urma de ce au pus ceara aia?...

va multumesc

este un aparat facut in hong kong in 1985

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări