tepeleacatalin Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 buna dimineata tuturor colegilor am gasit acest tip de radio in talcioc evident foarte murdar dar intreg....dupa o curatenie prealabila si masuratori de conzi functioneaza foarte sensibil si selectiv are acordul facut cu diode varicap si potentiometrii ca televizoarele alb negru de pe vremuri curatat potentiometrii ....are 3 pt preselectie si unul general o singura lungime de unda buba care persista este ca posturile se misca pe scala....la schimbarea butoanelor postul selectat apare ca dezacordat sau efectiv lipseste...printr-o noua acordare isi revine chiar daca nu se actioneaza butoanele de acord pierde postul isi revine iar se dezacordeaza iar isi revine rugamintea mea este daca cineva are vreo schema sa vedem ceva tensiuni acolo.... altfel se aude superb un difuzor eliptic care suna superb va multumesc mult si duminica placuta Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Incearca aici: http://www.radiomuseum.org/dsp_guest_schema.cfm?schaltplan_id=1971953 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Mai 14, 2017 Autor Partajează Postat Mai 14, 2017 multumesc d-nul vio2007 ....am descarcat schema si desi nu e toata cuprinde alimentarea si partea de radiofrecventa exact ce ma intereseaza multumesc mult o duminica placuta Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 revin cu rugamintea din nou.....am numai jumatate de schema fara toata alimentarea....exact tensiunea care alimenteaza diodele varicap lipseste va multumesc mult Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Mai 18, 2017 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 (editat) inca o problema....80% din cablaj e acoperit cu un fel de ceara?.....e bine e rau?....dupa atatia ani oare ceara aia mai este benefica sau poate produce probleme.....si cum se poate indeparta la nevoie.....piesele sunt efectiv ingropate in ceara...integratul final audio era o pata neagra asa se vedea prin ceara si pana la urma de ce au pus ceara aia?... va multumesc este un aparat facut in hong kong in 1985 Editat Mai 18, 2017 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum