Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina indesit baan34vp

cornel55

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel55

7

• validae

5

Asta se întâmplă la fiecare cădere de reţea,sau când şi când ? Posibil să fie probleme pe alimentarea controllerului, aţi inspectat placa termostatului ? Poate ceva condensatori devalorizaţi...

Link spre comentariu

Se pare ca da.Am fost plecat din localitate sil-am gasit cu afisajul oprit

Asta se întâmplă la fiecare cădere de reţea,sau când şi când ? Posibil să fie probleme pe alimentarea controllerului, aţi inspectat placa termostatului ? Poate ceva condensatori devalorizaţi...

Nu am umblat la placa.O schema se poate gasi?

Link spre comentariu

Nu cred că e ușor de găsit asemenea schemă, dar de obicei nici nu e nevoie, fiindcă se pot deduce funcțiile componentelor, binențeles și cu ceva mai multă experiență....

Link spre comentariu

De obicei chiar în zona afișajului.Se găsește ca piesă de schimb originală, căutați pe site-uri ce vând componente de electrocasnice.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Din ce am citit pe altundeva, se poate face un Self Test - Diagnostic, prin oprirea completă a aparatului din butonul termostatului și apoi prin apăsarea 5 secunde pe butonul Super Freeze. Dacă citiți manualul de utilizare, vă puteți lămuri exact...

Link spre comentariu

Din ce am citit pe altundeva, se poate face un Self Test - Diagnostic, prin oprirea completă a aparatului din butonul termostatului și apoi prin apăsarea 5 secunde pe butonul Super Freeze. Dacă citiți manualul de utilizare, vă puteți lămuri exact...

Nu scrie in manual.Oprirea o fac din buton congelator

Link spre comentariu

Poate că am citit despre alt tip, care are și alte funcții, asta nu are afișaj digital ? Am văzut pe olx că vindea cineva placa electronică și restul anexelor cu 10 Euro....poate ar fi o opțiune.

Link spre comentariu

Poate că am citit despre alt tip, care are și alte funcții, asta nu are afișaj digital ? Am văzut pe olx că vindea cineva placa electronică și restul anexelor cu 10 Euro....poate ar fi o opțiune.

Imi afiseaza temperatura frigider si separat congelator

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări