sesebe Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Da, ai dreptate, ma dezamăgești. Te-ai obișnuit sa ai acces la aparatura sofisticata (ca și mine poate) și alte variante nu mai exista. Voblerele exista de mult timp dar nu au fost dintotdeauna asa de sofisticate ca cele la care faci tu referire. Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Există de mult timp, dar osciloscoapele acestora erau dotate cu tuburi catodice cu fluorescență (standardul P7) care asigură o bună vizualizare la viteze scăzute de baleiaj, căci au persistență foarte mare și, pe de alta parte, oferă posibilitatea de comparare a ciclurilor succesive deoarece aceste tuburi au două culori distincte - bleu pentru baleiajul curent şi galben pentru cel anterior (persistența) Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Un osciloscop digital decent asigura facilitati similare cu cele enumerate de tine. Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Cand o sa vezi un wobbler real o sa realizezi ca partea de afisaj, osciloscop cum ii spui tu, este mult mai putin complexa decat restul. Link spre comentariu
adigh Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Osciloscoapele moderne pot trasa caracteristica amplitudine-frecventa (bode plot). La preturi din ce in ce mai mult sub 1k€ https://www.youtube.com/watch?v=DUL5vbWA4gE Editat Noiembrie 27, 2017 de adigh Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Stiu cand si unde a luat nastere respectivul montaj . Tot la noi in judet ... Altfel , se poate face reglajul unui decodor stereo si cu mijloace mai putin sofisticate , alaturi de ceva experienta si rabdare . Asta , daca purismul si " audiofilia " nu sant primordiale . Importante sant performantele tehnice verificabile , fie si organoleptic , nu subiectivismul si ideile preconcepute . Asta fiindca se asculta cu urechile ( umane ) . Ma rog , pareri personale . P .S . - nu trebuie vobuloscop , daca vorbim numai de decodor , si semnalul " din fata " e corect ca largime de banda si alte cele . E treaba receptorului sa - l furnizeze ... Editat Noiembrie 27, 2017 de gauss Link spre comentariu
bmsorin Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Eu zic ca nu e nevoie de aparate de mii de euro/dolari (ar fi prea simplu). Cu un generator pe 10.7MHz si un osciloscop (analog/digital) se poate face un reglaj preliminar, dar cu un sweep +/-200KHz fata de 10.7MHz se poate face reglajul mult mai ok, pot spune chiar perfect. Link spre comentariu
klauss00 Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Ultimele achizitii: Altec Santana I si Akai GXC730d Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Si ce cauta rotile alea prinse de boxa? Boxa trebuie sa fie cuplata cu podeaua daca vrei bass. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Acum 2 minute, adrian_pic a spus: Si ce cauta rotile alea prinse de boxa? Boxa trebuie sa fie cuplata cu podeaua daca vrei bass. Dimpotriva , boxa ar trebui decuplata de podea prin alte mijloace Link spre comentariu
klauss00 Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 (editat) Cu rotile e o poveste mai lunga. Fiind niste boxe mari, camera mica si sotie crizata am pus boxele pe roati si cand le ascultam le puneam in fata la biblioteca si cand nu le mutam intr-un coltisor ascuns. Dupa am facut o gaura in biblioteca si boxele au ramas fixe dar nu am mai avut timp sa scot rotile si sa le inlocuiest cu niste ''picioruse'' de stejar Am de gand sa schimb cutiile cu Karslon K15, dar asta alta poveste Editat Ianuarie 22, 2020 de klauss00 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum