klauss00 Postat Noiembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Un link in care se compara tunere Leak Grundig, Marantz, Dynaco, Scott http://www.tubesound.it/Grundig_RT50_3_Confron.htm Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Un link in care se compara tunere Leak Grundig, Marantz, Dynaco, Scott http://www.tubesound.it/Grundig_RT50_3_Confron.htm Si realitatea (urechea) ce zice...despre Grundig? ce posturi ascultati? Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 ma asteptam la mai mult de la decodorul stereo. sensibilitate, selectivitate sta foarte bine Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 ma asteptam la mai mult de la decodorul stereo. sensibilitate, selectivitate sta foarte bine Faza cu decodorul, era de asteptat, avind in vedere ca e cu dua AC-uri, putin de neinteles solutia. Totusi, ce posturi ati ascultat si cu ce antena? Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Decodorul este cu ECC81, cu AC este buffer-ul. Cu o antena dintr-un radio Capri se aud toate posturile care recepționează in zonă Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Decodorul este cu ECC81, cu AC este buffer-ul. Cu o antena dintr-un radio Capri se aud toate posturile care recepționează in zonă Cunosti pe cineva in Bucuresti care sa stie si sa detina aparatura pentru aliniere/recalibrare FM si decodor? Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Buna întrebare. Din păcate în București nu cunosc pe nimeni dar știu un inginer in Venetia care se ocupa cu așa ceva Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Buna întrebare. Din păcate în București nu cunosc pe nimeni dar știu un inginer in Venetia care se ocupa cu așa ceva Din pacate merg cam rar la Venetia....mai mult prin sud Catania, Palermo.... Link spre comentariu
simson Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Din pacate merg cam rar la Venetia....mai mult prin sud Catania, Palermo.... Wau...si inca pe unde mai mergeti cu ,,PREZENTARE LANT AUDIO'' Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Cunosti pe cineva in Bucuresti care sa stie si sa detina aparatura pentru aliniere/recalibrare FM si decodor? Exista integrate (relativ ieftine) ce generează semnal stereo complex din doua semnale (S și D) . Cu acest semnal, un osciloscop și citeva adaptoare pt el (ex. detector de amvelopa) se poate regla un de modulator stereo. Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Wau...si inca pe unde mai mergeti cu ,,PREZENTARE LANT AUDIO'' atentie ! limitati "bascalia" si urmariti topicul ca nu este al meu, eu doar am raspuns cu p gluma la gluma colegului Klauss, iar voi ...... Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 atentie ! limitati "bascalia" si urmariti topicul ca nu este al meu, eu doar am raspuns cu p gluma la gluma colegului Klauss, iar voi ...... eu nu am glumit cand am adus in discutie serviciile colegului din Venetie. noi care suntem mai tineri sutem si mai globalizati Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Exista integrate (relativ ieftine) ce generează semnal stereo complex din doua semnale (S și D) . Cu acest semnal, un osciloscop și citeva adaptoare pt el (ex. detector de amvelopa) se poate regla un de modulator stereo. Exista wobblere pentru asta. Nu faci nimic cu osciloscopul cand e vorba de aliniat un tuner sau partea de IF. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 (editat) Exista wobblere pentru asta. Nu faci nimic cu osciloscopul cand e vorba de aliniat un tuner sau partea de IF. Hai ca ma dezamagesti. Daca stii cum iti mai trebuie numai un generator modulat, unul ceva mai smecher. Un vobler contine un generator modulat, un generator pt semnalul modulator,un generator de markeri, un demodulator MA si un osciloscop.....- principial Editat Noiembrie 26, 2017 de sesebe 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Hai ca ma dezamagesti. Daca stii cum iti mai trebuie numai un generator modulat, unul ceva mai smecher. Un vobler contine un generator modulat, un generator pt semnalul modulator,un generator de markeri, un demodulator MA si un osciloscop.....- principial Chiar te ...dezamagesc. Cand o sa vezi un wobbler real o sa realizezi ca partea de afisaj, osciloscop cum ii spui tu, este mult mai putin complexa decat restul. Lucru valabil si pentru analizoarele de spectru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum