anton_yo Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 buna seara (acum) ceea ce va intreb este: prin ce modalitate pot modifica masina de spalat Whirlpool model: FL 5064 pt a incarca mai multa apa, de exemplu sa incarce pana la jumatatea hubloului. stiu care este mecanismul care declanseaza atunci cand este apa suficienta, spuneti-mi va rog cam ce as putea face pt a incarca mai multa apa, si cum. ms Link spre comentariu
luk81 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Vezi unde ai presostatul ca are un surub de reglare. Trebuie sa aiba vopsea pe el, e sigilat.De acolo poti regla cantitatea de apa care sa-ti intre in masina Link spre comentariu
anton_yo Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 multumesc am idee la ce te-ai referit..cu acel surub. presostatul este langa mecanismul de blocare al usii cuvei, insa este un butoias mic de plastic in care intra aerul de pe furtun cand se incarca cu apa..sper sa aiba acel surubel. nu m-am uitat inca, am asteptat un raspuns de la voi. am sa va spun daca am rezolvat. sau nu. Link spre comentariu
anton_yo Postat Mai 23, 2007 Autor Partajează Postat Mai 23, 2007 am desfacut masina de spalat, am luat de langa usa de la cuva acea piesa in care avea un furtun pentru presiunea de aer..care sa faca contact. pe ea avea 3 suruburi mari de plastic sigilate cu vopsea , dar le-am slabit pe toate 3 si tot apa putina ia, in skimb observasem ca arunca apa in permanenta, kiar si atunci cand trebuia sa incarce apa. apoi am revenit la starea initiala a acelor suruburi.. daca vreti fac poza la acea piesa? am incercat sa gasesc o skema ceva pt acea piesa luandu-ma dupa modelul si seria scrisa acolo, dar fara rezultat. am desfacut-o, insa era un cauciuc pe care daca-l desfaceam nu-l mai puneam la loc, cu siguranta, asa ca am abandonat si am pus acea piesa la loc.. :goodman: Link spre comentariu
anton_yo Postat Mai 23, 2007 Autor Partajează Postat Mai 23, 2007 poze cu modelul presostatului, si acele 3 suruburi de care va spuneam Link spre comentariu
FLORIN-B Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 NU UMBLA LA PRESOSTAT!DACA BAGI RUFE MAI MULTE, ITI IA APA MAI MULTA. :yawinkle: Link spre comentariu
anton_yo Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 merci de info, o lua apa mai multa dar nu o sa ia atat cat s-o vad eu la usa cuvei...am modificat acele suruburi, si observasem ca se dereglasera programele..arunca apa pe la jumatea programului de spalare..nu arunca cand trebuia..apoi am readus la aceeasi pozitie (aproximativ) acele suruburi.. :smt001 tot n-am reusit s-o conving sa ia mai multa apa.. :axe: Link spre comentariu
FLORIN-B Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Cred ca o sa te coste un presostat nou...Sorry,Florin Link spre comentariu
anton_yo Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 nu cred, deoarece dupa cum spuneam am readus acele suruburi cam la aceleasi pozitii initiale, si merge bine. nu cred sa-mi faca vreo figura, deoarece a avut peste 10 spalari d-atunci pan` acum si merge super. :drinkers: Link spre comentariu
FLORIN-B Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Am sa-ti tin pumnii. :smt006 Link spre comentariu
itzu Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 pai si daca "merge super" cum spui ce mai vrei, sa vezi de ce merge, sa vezi mai multa apa in cuva(opreste masina si toarna cu galeata), sau sa o vezi ca nu mai mergesi baietii de la service ar face un banbafta mare si surubelnitza tare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum