Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablare mașină de popcorn.

RyanRo

Postări Recomandate

Este vb de o masina de popcorn neatinsa de multi ani timp in care cineva a umblat prin ea si nu mai stiu cum vin firele,atasez o img cu problema in speta,........nu stiu cum sa leg termostatul,de fapt nu stiu cum se leaga firele,asa le-am gasit.......

Multumesc anticipat,numai bine.

post-178914-0-55971500-1494658478_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RyanRo

8

• PINTI

3

• doru3160

1

• mac01

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acolo mai trebuie legat un fir de la termostat la rezistenta de incalzire.

Sunt cele doua suruburi din partea stanga la care nu este legat nimic.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Firul din dreapta este impamantarea.

Firul din mijloc este alimentarea si merge la rezistenta de incalzire.

Firul din stanga este al doi-lea fir de alimentare si merge la termostat.

Trebuie facut un strap intre surubul din stanga al termostatului si surubul din stanga al rezistentei. Cablul trebuie sa fie siliconic, rezistent la temperatura.

Link spre comentariu

....asa cum este acum legata cand o alimentez bazaie si face scurt

Asa cum este legata acum,n-ar trebui sa faca nimic daca toate ar fi in regula.

Deci se impune o verificare,ca sa stii din ce cauza a ajuns in halul asta,si dupa ce te convingi ca toate sunt ok(rezistenta,termostat,izolatie fata de carcasa),vezi cum refaci cablarea,care intre noi fie vorba,daca nu te pricepi s-o faci nu e nici o rusine,insa e ca si cum ai cere schema resoului.Mai bine dai o bere si te rezolva unul care are cat de cat habar...este doar parerea mea vis a vis de toate trasnaile astea care functioneaza la tensiunea retelei,si cu care pot veni in contact si alte persoane nevinovate.

Link spre comentariu

revin cu multumiri si noutati,rezistenta incalzeste,firul de alimentare era pus la masa,le-am schimbat, incalzeste sinu mai bazaie sau scurt,am demontat termostatul,era varza inauntru,acum nu stiu daca functioneaza termostatul si daca acum este legat bine..........

ultime legaturi

post-178914-0-52704000-1494673338_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asa cum este masinaria functioneaza "pe direct" adica nu ai nici un control de temperatura.

Acolo, in locul termostatului initial, poti folosi un termostat de la un fier de calcat. Asta depinde si de putera rezistentei de incalzire.

Daca ai cu ce, masoara consumul acesteia.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări