RyanRo Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Este vb de o masina de popcorn neatinsa de multi ani timp in care cineva a umblat prin ea si nu mai stiu cum vin firele,atasez o img cu problema in speta,........nu stiu cum sa leg termostatul,de fapt nu stiu cum se leaga firele,asa le-am gasit....... Multumesc anticipat,numai bine. Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Acolo mai trebuie legat un fir de la termostat la rezistenta de incalzire. Sunt cele doua suruburi din partea stanga la care nu este legat nimic. Editat Mai 13, 2017 de PINTI Link spre comentariu
RyanRo Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 multumesc mult,are doar trei fire,cele din imagine,asa cum este acum legata cand o alimentez bazaie si face scurt,va referiti cumva la un strap? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Firul din dreapta este impamantarea. Firul din mijloc este alimentarea si merge la rezistenta de incalzire. Firul din stanga este al doi-lea fir de alimentare si merge la termostat. Trebuie facut un strap intre surubul din stanga al termostatului si surubul din stanga al rezistentei. Cablul trebuie sa fie siliconic, rezistent la temperatura. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 ....asa cum este acum legata cand o alimentez bazaie si face scurt Asa cum este legata acum,n-ar trebui sa faca nimic daca toate ar fi in regula. Deci se impune o verificare,ca sa stii din ce cauza a ajuns in halul asta,si dupa ce te convingi ca toate sunt ok(rezistenta,termostat,izolatie fata de carcasa),vezi cum refaci cablarea,care intre noi fie vorba,daca nu te pricepi s-o faci nu e nici o rusine,insa e ca si cum ai cere schema resoului.Mai bine dai o bere si te rezolva unul care are cat de cat habar...este doar parerea mea vis a vis de toate trasnaile astea care functioneaza la tensiunea retelei,si cu care pot veni in contact si alte persoane nevinovate. Link spre comentariu
RyanRo Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 revin cu multumiri si noutati,rezistenta incalzeste,firul de alimentare era pus la masa,le-am schimbat, incalzeste sinu mai bazaie sau scurt,am demontat termostatul,era varza inauntru,acum nu stiu daca functioneaza termostatul si daca acum este legat bine.......... ultime legaturi Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) Asa cum este masinaria functioneaza "pe direct" adica nu ai nici un control de temperatura. Acolo, in locul termostatului initial, poti folosi un termostat de la un fier de calcat. Asta depinde si de putera rezistentei de incalzire. Daca ai cu ce, masoara consumul acesteia. Editat Mai 13, 2017 de PINTI Link spre comentariu
RyanRo Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) multumesc insa nu stiu sa masor,poate daca as fi stiut verificam termostatul pana acum,sa stiu daca mai este bun Termostatul este ca acesta,dar parca am vazut in el doar o lamela. Detalii in jos-ul paginii. http://www.vernatherm.com/conduction_thermostats.html Editat Mai 13, 2017 de RyanRo Link spre comentariu
RyanRo Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 este cineva ce ma poate ajuta??,multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Completeaza profilul tau cu locatia . Link spre comentariu
RyanRo Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 ,nu stie nimeni,e cineva din bucuresti ce ma poate ajuta,contra cost? Link spre comentariu
RyanRo Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 Va salut,sunt din Bucuresti,chiar nu vrea nimeni sa ma ajute?? Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Lasa-mi pe mp nr de telefon si te voi suna eu ca sa te ajut in privinta dracoveniei. Link spre comentariu
RyanRo Postat Iunie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Multumita userului mac01 am rezolvat problema. Cu acest prilej tin sa-i multumesc inca odata,un om deosebit,multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate