Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica de opera

Blacksmith

Postări Recomandate

La premiera, Beethoven a insistat sa dirijeze el si in cele din urma conducerea teatrului a acceptat ca Beethoven sa dirijeze impreuna cu dirijorul orchestrei, Michael Umlauf. Povestea spune ca la sfarsit, cu toate ca interpretarea se terminase, Beethoven ramasese in urma si continua sa dirijeze, fara sa poata auzi aplauzele. Caroline Unger a fost impresionata de aceasta situatie si s-a dus la Beethoven pe care l-a intors cu fata spre public pentru a putea vedea reactia spectatorilor la muzica sa.

Asa ca asta e motivul pentru care sunt curios ce interpretare place mai mult, pentru ca nimeni nu stie cu exactitate care este ritmul pe care Beethoven a vrut sa il imprime simfoniei, iar interpretarile sunt destul de diferite intre ele

Editat de saptemari
Link spre comentariu

Nu am ascultat niciodata versiuni diferite sau ma rog, poate or fi fost. Eu le ascult pe cd-uri si nu prea citesc ce dirijor sau ce orchestra a cantat, cand postez aici, caut pe youtube piesa si iau primul clip care apare.

Pentru astazi

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

In luna martie 2019, Elena Moșuc a reușit extraordinara perfomanță de a câștiga „Oscar della Lirica”, cea mai prestigioasă distincție internațională a muzicii de operă, echivalentul muzical al Premiilor Oscar pentru cinematografie. Astfel, Elena Moșuc a devenit cea mai valoroasă soprană a lumii, după ce a concurat cu vedetele Anna Netrebko și Anna Pirozzi.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări