Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare scale radio

Singureu

Postări Recomandate

Am rascolit putin pe aici pe forum in cautarea unor idei referitor la realizarea scalelor in pricipal cele de sticla, care de obicei sunt cele mai sensibile componente, daca nu sunt sparte sunt cu vopseaua sarita. Inafara de banala folie realizata in corel sau in alte softuri ce alta metoda ar putea fi folosita? Ceva idei sau sfaturi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

2

• sesebe

1

• viopa

1

• Singureu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sabloane serigrafice realizate dupa metode serioase (sita de calitate superioara , bicromat de potasiu si metoda foto ...) Dar cine mai sta sa faca asa ceva ...! Plus faptul ca pe sticla trebuie sa folosesti un anumit tip de vopsea .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Doar serigrafie.Cu folie nu sunt bune, vor face bule de aer.

Sigur ca da , asa au lucrat si fabricile serioase ,la timpul lor . Eu stiu tehnologia asta , am avut o sectie de serigrafie acum vreo 30 de ani in urma dar se pare ca doar in industria textila mai are nevoie lumea de asa ceva ...Totul se face din toc cu penita , ...in fine ! Cine este curios poate sa intrebe si pot sa impartasesc din cele ce stiu .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări