Singureu Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Am rascolit putin pe aici pe forum in cautarea unor idei referitor la realizarea scalelor in pricipal cele de sticla, care de obicei sunt cele mai sensibile componente, daca nu sunt sparte sunt cu vopseaua sarita. Inafara de banala folie realizata in corel sau in alte softuri ce alta metoda ar putea fi folosita? Ceva idei sau sfaturi? Link spre comentariu
romicap Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) Sabloane serigrafice realizate dupa metode serioase (sita de calitate superioara , bicromat de potasiu si metoda foto ...) Dar cine mai sta sa faca asa ceva ...! Plus faptul ca pe sticla trebuie sa folosesti un anumit tip de vopsea . Editat Mai 11, 2017 de romicap Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Ploter plan cu cerneala? Faci un upgrate la cerneala si apoi acoperi cu un lac transparent de protectie. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Doar serigrafie.Cu folie nu sunt bune, vor face bule de aer. Link spre comentariu
romicap Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) Doar serigrafie.Cu folie nu sunt bune, vor face bule de aer. Sigur ca da , asa au lucrat si fabricile serioase ,la timpul lor . Eu stiu tehnologia asta , am avut o sectie de serigrafie acum vreo 30 de ani in urma dar se pare ca doar in industria textila mai are nevoie lumea de asa ceva ...Totul se face din toc cu penita , ...in fine ! Cine este curios poate sa intrebe si pot sa impartasesc din cele ce stiu . Editat Mai 11, 2017 de romicap Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 romicap... ar fi binevenit dacă ai expune aici experienţa ta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum