Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung cw-21\573n {r}

Vizitator pantazi ion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Spune exact ce problema are acest tv sa vad si eu daca este din dump si apoi iti voi da un dump exact pentru tv-ul tau dar dupa cum banui eu , ca problema nu este din dump , asa ca spune ce probleme are acest tv :nerv

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Spune exact ce problema are acest tv sa vad si eu daca este din dump si apoi iti voi da un dump exact pentru tv-ul tau dar dupa cum banui eu , ca problema nu este din dump , asa ca spune ce probleme are acest tv :nerv

dump i-am dat si eu ,banuiesc ca e altceva daca era din dump se schimba ceva dupa rescriere indiferent daca nu era compatibil,

Link spre comentariu

dump i-am dat si eu ,banuiesc ca e altceva daca era din dump se schimba ceva dupa rescriere indiferent daca nu era compatibil,

Asa cum am mai spus eu....99,9 % este din alta parte defectul...numai are rost sa mai incerce cu dumpuri....

Daca da,atunci 99,9 % nu este de la dump...defectul este din alta parte...trebuia barim cu un dump sa fie vreo schimbare...

O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări