FLORIN IORDACHE Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Ati scris dumpul pe eeprom nou? Exact ca bine ziceti ! Chiar sunt curios . Link spre comentariu
Vizitator pantazi ion Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 bineinteles ca lam scris pe eprom nou e diferenta intre 24c16 si amtel24c16an? Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 nu,inseamna ca ai alta problema Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Spune exact ce problema are acest tv sa vad si eu daca este din dump si apoi iti voi da un dump exact pentru tv-ul tau dar dupa cum banui eu , ca problema nu este din dump , asa ca spune ce probleme are acest tv Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Spune exact ce problema are acest tv sa vad si eu daca este din dump si apoi iti voi da un dump exact pentru tv-ul tau dar dupa cum banui eu , ca problema nu este din dump , asa ca spune ce probleme are acest tv dump i-am dat si eu ,banuiesc ca e altceva daca era din dump se schimba ceva dupa rescriere indiferent daca nu era compatibil, Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 dump i-am dat si eu ,banuiesc ca e altceva daca era din dump se schimba ceva dupa rescriere indiferent daca nu era compatibil, Asa cum am mai spus eu....99,9 % este din alta parte defectul...numai are rost sa mai incerce cu dumpuri.... Daca da,atunci 99,9 % nu este de la dump...defectul este din alta parte...trebuia barim cu un dump sa fie vreo schimbare... O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum