Vizitator dani502017 Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) Vezi Andrei???? ce ti-am zis eu tie ca suntem multi care te vrem aici,nu te mai lua dupa toti postacii care nu au ce face decat sa ne pupe in f,,,d pe unul sau pe altul!!!! si se stiu ei care sunt in special meseriasii mari care doar comenteaza dar un sfat ,un ajutor sa dea ,pauza!!!! Editat Mai 11, 2017 de dani502017 4 Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Trebuie bagat stabilizator la retea,si v-a fi bine.Problema e din retea.L a mine la tara reteaua este mai slaba,si am bagat mai multe condensatoare in paralel ca sa obtin 1000 de uf la 400v,si tv-u nu mai simte palpaiala,mai merge 15 secunde scos din priza. Sanatate permanenta ! E putin , eu la un tv cu consum de 70W am pus o "baterie" de C-uri care insumau 1 Farad/400V , o singura data pe zi il bagam in priza 5 minute pt. incarcare.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Vezi Andrei???? ce ti-am zis eu tie ca suntem multi care te vrem aici,nu te mai lua dupa toti postacii care nu au ce face decat sa ne pupe in f,,,d pe unul sau pe altul!!!! si se stiu ei care sunt in special meseriasii mari care doar comenteaza dar un sfat ,un ajutor sa dea ,pauza!!!! Eu iam trimis un mp la care iam spus sa nu se complice cu anumite chestii si probabil a mai primit MP de la colegi dar asta nu mai conteaza acum, Acum tot ce conteaza este ca a revenit si asta ma bucura enorm pe mine cit si pentru toti colegi din breansla care au nevoie de ajutorul lui Andrei Tabacaru . Bine Ai Revenit Toata stima Din partea mea ca mai ascultat 2 Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Mai mult ca sigur este varianta cu rezistente romanesti.Inlocuiti cele doua rezistente de 1 Ohm(rezistentele monitor de curent),din emitorul BUT11(SAU BUV46),cu doua rezistente bobinate de 1 Ohm,sau cu una 0,47 Ohm. Modelul asta fost o mizerie de televizor,la fel ca si NEI -CE25...(tot cu TDA8380) Bine ai revenit colegu'!Nu te mai supara si tu din nimicuri, pune-le la fund..... Un MARE LIKE! 4 Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Bine ai revenit colegu'! Nu te mai supara si tu din nimicuri, pune-le la fund..... Un MARE LIKE! De la mine sau cu mine...cine mai stie: http://www.elforum.info/topic/37267-muzica-pe-youtube/?p=1531729 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Nu te mai supara si tu din nimicuri, pune-le la fund..... Un MARE LIKE! Corect,corect colegu,Cata82 !!! Bine ai revenit domnule, Andrei Tabacaru !!! Aveti si de la mine un Like mare !!! Mult mult respect !!! 2 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Bine ai revenit Andrei! Acuma cateva zile cand te-am rugat printr-un PM sa revii si sa-i ignori pe toti cei care nu stiu sa fie oameni mi-ai spus ca vei vedea ce faci si iata ca ai facut alegerea cea mai buna.Deci un mare LIKE si din partea mea! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum