Stefan Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 A auzit cineva de producatorul de surse TWINTEX? Oscilez intre o sursa TWINTEX TP-4305N sau un model similar de la Axiomet cu 3 iesiri, detinet o astfel de sursa de laborator? Multumesc. Link spre comentariu
rlodina Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Bună ziua. Eu am o sursă TWINTEX TMP-3005 luată de la TME (acum ~3 ani). Am ales-o în special pentru că o pot controla integral prin USB. N-am avut probleme cu ea - nici nu cred că am exploatat-o la maxim. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 Multumesc pentru raspuns! Am comandat TWINTEX TP-4305N deoarece are posibilitatea de activare / dezactivare a iesirilor si reglaje analogice, nu imi plac cele cu comenzi digitale si pentru ce imi trebuie mie nu ma ajuta una controlabila din PC. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Abia astazi a sosit sursa si nu prea am avut timp sa o butonez / testez. Primele impresii la "cald": PRO - afisaje LED mari, frumoase si luminoase; - constructie exterioara destul de solida; - intuitiv de operat, distanta corespunzatoare intre butoane; CONTRA - doar reglaje brute, fara multitura sau fin; - usor bazait al transformatorului (si in gol); - control ventilator ON/OFF, zgomotos; Urmeaza sa o pun la lucru si sa vad cum sta cu zgomotul electric in sarcina, overshoot / undershoot la cuplari decuplari ala iesirilor in diferite sarcini, s.a. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Nu m-am putut abtine si am desfacut sursa, chiar eram curios sa vad pe ce am dat banii. Mai bine nu o faceam deoarece mi-am dat seama ce mare "china shit" se afla la interior. - ventilator de doi lei si termostat de un leu; - radiator usor subdimensionat, o sa vajaie cam des ventilatorul ala; - condensatori Chang (asta cica e marca) aproape lipiti de radiatoare in anumite zone; - piese de calitate slaba sau indoielnica Per total constructia pare amatoriceasca, cred ca Axiome-ul statea ceva mai bine la atentia fata de detaliile ce fac diferenta intre un produs comercial si unu "de casa". Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 (editat) In Twintex PPW-8011 condensatorii sunt RM http://www.rme.cn/pro.asp?class=%D0%A1%D0%CD%B5%CD%D7%E8%BF%B9%C6%B7 Editat Mai 27, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Nu am auzit nici de RM dar Twintex PPW-8011 pare lucrata mai ingrijit, am deja o sursa in comutatie si vroiam una 100% liniara. La aia in comutatie asa buni au fost condensatorii din primar de au cedat IGBT-urile dupa o luna de utilizare, cateva scurturi brutale in secundar (intentionate) si unul din condensatorii electrolitici de 200V s-a intrerupt (0 uF). De ce scurturi intentionate? Pentru ca e sursa de laborator, cu numele, si trebuie sa faca fata la orice. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 - condensatori Chang (asta cica e marca) aproape lipiti de radiatoare in anumite zone; Condensatorii din TWINTEX TP-4305N sunt Chong, ca si RM dinTwintex PPW-8011, sunt marci cunoscute in China iar in unele cazuri calitatea lor este buna/foarte buna. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Cam asa arata scrisul si eu am inteles Chang http://image.made-in-china.com/43f34j00zenalSoJEQkW/Aluminum-Electrolytic-Capacitor-GR-CD110-.jpg Nu am chef sa desfac acum sursa dar o-ul sigur nu arata ca asta http://i.ebayimg.com/images/g/ekwAAOxyc2pTan8b/s-l1600.jpg Exista si Cheng https://www4.picturepush.com/photo/a/11025742/img/11025742.jpg :rade: Geniali chinezoii astia! Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 De ce scurturi intentionate? Pentru ca e sursa de laborator, cu numele, si trebuie sa faca fata la orice. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Nu inteleg? Vrei sa-mi arati ca rezista la un scurt la 5A 9V? Wow! Chiar tare! Si sursa facuta de mine cu 2N3055 rezista la asa ceva si chiar la mai mult de atat. Ai citit si asta? Nu e vorba de Twintex PPW-8011 ci de o sursa MCH 30V5A (in comutatie ca PPW8011) La aia in comutatie asa buni au fost condensatorii din primar de au cedat IGBT-urile dupa o luna de utilizare, cateva scurturi brutale in secundar (intentionate) si unul din condensatorii electrolitici de 200V s-a intrerupt (0 uF). De ce scurturi intentionate? Pentru ca e sursa de laborator, cu numele, si trebuie sa faca fata la orice. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 (editat) Mai bine nu o faceam deoarece mi-am dat seama ce mare "china shit" se afla la interior. "China shit" este pentru multi ZHAOXIN RHN-305D, cand descopera ce este in interior, cu toate acestea este o sursa buna la pret mic. Nu inteleg? Era o poza din arhiva cu Twintex PPW-8011. Editat Mai 27, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 De aia eu prefer sursele de marca SH.Am câteva care vor tine cat voi trai eu și copilul meu după mine. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 Da Dane, asa e cu sursele de marca (calitate) SH dar astea sunt chestii de ocazie. Pana gaseam o sursa ce-mi placea ca aspect si era de calitate ... imi crestea par pe limba. Pe site-urile de licitatii / forumurile din Romania am vazut ca se vand chinezarii sau gunoaie, foarte rar sa gasesti un lucru de calitate si la un pret decent. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Eu de pe ebay iau si tot timpul sunt de vanzare. Link spre comentariu
Postări Recomandate