Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue32eh5450w

POLAKU2002

Postări Recomandate

Buna ziua,tv de 32 inchi se prezinta cu imagine doar pe jumatate de ecran....pe cealalta jumatate doar 3 benzi late de 16 cm fiecate ....una alba si celelalte gri....panelul este ltj320hn07-v iar t conul este bn97-06361b....banda de pe display este impartita in doua....o sa fac masuratori pe tcon nu de alta dar sa nu cumpar un t con si sa fie dispalul---

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

3

• POLAKU2002

2

• BUGHIU

1

• morocanosul

1

am gasit puscat driverul de pe banda lvds ce vine lipita pe display.

....o alta banda de la un panel spart si lipita ...sau alt display,dar cred ca mai sigur alt tv!!!

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

am gasit puscat driverul de pe banda lvds ce vine lipita pe display.

Dai afara draiverul,ca tv-u merge si fara el.No sa ai imagine acolo cativa centimetrii,.

Link spre comentariu

Dai afara draiverul,ca tv-u merge si fara el.No sa ai imagine acolo cativa centimetrii,.

si te uiti la meciuri cu FCSB ca nu pierzi nimic nici daca joaca doar pe banda aia lipsa

Link spre comentariu

si te uiti la meciuri cu FCSB ca nu pierzi nimic nici daca joaca doar pe banda aia lipsa

:)))))))))) Bună asta . Țin cu așa-zisa FCSB , dar ,din păcate , este adevărat . Nu joacă nimic .

Scuze de off topic .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări