mercenarx Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 salutare! rog pe cine stie subiectul , sa-mi impartaseasca si mie modul de construire al unui astfel de panou. gata construit are un pret cam mare, si m-am gandit ca poate ies mai ieftin daca il fac eu. am vazut pe YT , unul facut cu controler T1000S , dar vreau sa imi spuna cineva pasii concret , sa nu cumpar ceea ce nu trebuie. din ce am inteles , acest controler este compatibil cu mai multe feluri de benzi led , si as vrea sa stiu care ar fi cea mai indicata. as putea sa fac panoul si cu led monocrom (alb , rosu , etc.) nu este o problema. programul pentru pc , vine impreuna cu controlerul? multumesc! Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 LedEdit 2014 is a free program that enables you to configure the T-1000S SD card RGB LED pixel controller. Restul il citesti tu pe Internet sau cauti la rubrica Servicii. Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 poti pune un link , fiindca nu gasesc nimic ? thx! Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Cred ca era greu, ti-a spus suficient: http://lededit-2014.software.informer.com/2.4/ http://en.freedownloadmanager.org/Windows-PC/LedEdit-2014-FREE.html Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) ok, mersi Dxxx , as mai avea o intrebare: cum salvez un program ? deci: New Project->select controller->project config->auto config (setare H si V) ->text imput undeva la select controller, softul salvezi programul in ce director vrea userul (se salveaza un fisier in format .pxb si unul in format .Lxb problema este ca daca inchid LedEdit , si il deschid din nou , programul care deja este salvat nu functioneaza...zice ceva : The current program without recording! care sa fie problema? multumesc. Editat Mai 11, 2017 de mercenarx Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Ca sa te lamuresti trebuie sa-ti raspunda cineva care are respectivul soft cuplat la hardware. Cel mai simplu ar fi sa cauti fisiere "help" disponibile la producatorul softului, sau discutii pe forumuri de specialitate, deci da o cautare pe internet. Eu nu am nici un interes in asa ceva, si nu stiu cat este de probabil sa gasesti pe cineva cu astfel de interes aici pe forum, dar internetul este foarte mare, acolo ai sanse. Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) da, am sa incerc sa gasesc pe cineva care are asa ceva. din ce am vazut , cardul care intra in controller este formatat FAT32 , si pe el se salveaza programele (maxim 16, din ce am citit in prospect) in fine am sa comand ledurile si controllerul si ,...vazand si facand. si...tot as mai avea o intrebare: strip led de care : WS2801 sau WS2811 (WS2812) ? eu inclin spre WS2801 (trebuie si CLOCK SI DATA) multumesc, numai bine! Editat Mai 11, 2017 de mercenarx Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 nici o parere? Link spre comentariu
mihaicozac Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 (editat) Cu WS2812 poţi realiza module mai simple şi compacte, pe de altă parte e mai greu dacă e nevoie de schimbare de componente. Eu am o bandă cu 144 cipuri WS2812 pe care am folosit-o ca lumină de Crăciun deasupra uşii de la intrare, comandată de un Arduino, şi când după vreo 2 săptămâni s-a dus roşul dintr-un WS2812 a fost cam dificil de schimbat, deşi am toate sculele necesare. Poate dacă iei din cele montate independent pe "năsturei" de cablaj să fie mai uşor, ale mele sunt lipite direct pe o panglică flexibilă care trebuie să rămână intactă după lipire. Editat Mai 12, 2017 de mihaicozac Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 dar despre WS2801, poti sa-mi zici ceva? ma intereseaza daca ridica probleme de fiabilitate (sau de alta natura) , in ceea ce priveste un panou publicitar , ceva de genul asta Link spre comentariu
alexsound Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 (editat) Ce panou vrei sa realizezi? cel mai indicat este sa faci cu led pixel rgb , se lucreaza mult mai bine . T 1000S suporta toate tipurile de led pixel adresabile ,sau banda led adresabila, softul este foarte usor de lucrat cu el , si T1000S+ led edit are un avantaj in plus fata de alte controlere :poti sa incarci diferite imagini,filmulete si in functie de rezolutia la care realizezi panoul le reda destul de bine. eu am echipat multe cluburi cu asa ceva pt dance floor, vu-metru gigant, panouri grafice etc. Problema este ca daca comanzi T1000S sa comanzi cu card inclus ,ca nu citeste carduri mai mari de 2Gb,si pe la noi nu prea se mai gasesc Editat Mai 15, 2017 de alexsound Link spre comentariu
niculae Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 (editat) Salut alexsound, Scuze de deranj, te pot deranja cu ceva fisiere pt T-1000S, as vrea ceva doar cu jocuri de lumini pt curte gen perdea, chesser, meteoriti si altele. Sau ce ai tu disponibil si imi voi selecta eu. Multumesc anticipat. La 15.05.2017 la 21:26, alexsound a spus: Ce panou vrei sa realizezi? cel mai indicat este sa faci cu led pixel rgb , se lucreaza mult mai bine . T 1000S suporta toate tipurile de led pixel adresabile ,sau banda led adresabila, softul este foarte usor de lucrat cu el , si T1000S+ led edit are un avantaj in plus fata de alte controlere :poti sa incarci diferite imagini,filmulete si in functie de rezolutia la care realizezi panoul le reda destul de bine. eu am echipat multe cluburi cu asa ceva pt dance floor, vu-metru gigant, panouri grafice etc. Problema este ca daca comanzi T1000S sa comanzi cu card inclus ,ca nu citeste carduri mai mari de 2Gb,si pe la noi nu prea se mai gasesc Editat Noiembrie 8, 2020 de niculae ortografie Link spre comentariu
niculae Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Salutare, Nu mai este cazul pt ajutor, asa cum mentionezi, cu T-1000s este foarte usor de lucrat iar efectele se pot extrage din Jinx, Glediator , etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum