Romica_t Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 La ce putere l-ai testat?Cate kg are boxa?e grea? Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2007 incinta cu tot cu difuzor are 52 kg (difuzoru are 10kg ) le am facut proba cu un ipa300v2 cam 300w dar am 2 kituri de ipa si am sa le leg in punte alimentate sa scoata vreo 800w ca mai mult cred ca e prea mult pt dif si atunci o sa zguduie putin vecini ,difuzor am folosit c15-600el, ii facui o proba cam pana l ce frecventa pana n 400 hz merge perfect de l 400 -500 hz incepe atenuare puternic iar de l 500 hz nu mai reda ,atentie nu se au facut nici un fel de masuratori tot ce am spus sunt constatari personale de ci pot fi si mici erori in cea ce am spus :smt003 dar mici Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 dupa ce ai ascultat bass pe horn nu te vei mai putea intoarce la reflex sau bandpass :snakeman: acum totul s-a schimbat :supz:cat se poate de adevarat ! Incearca sa-l transporti sa vezi ce usor e. O data sa-l misti si odata cu masina...asta daca ai duba sau vreun break :smt006 Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 daca faceam un bas reflex cat de usor era .. . sub 30 -35 nu avea cum sa iese :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 ia mai gandeste-te. :smt006 Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 10 kg are difuzoru Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 si ce legatura au kg cu hertii ? :rolleyes: . In fine, lasa.... Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 myghtnight zicea ca sub 30-35 "kg" nu avea cum sa iasa ii facui o proba cam pana l ce frecventa pana n 400 hz merge perfectma indoiesc :toimonster: Link spre comentariu
Romica_t Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 De ce te indoiesti?Liniar nu cred nici eu ca urca pana in 400 dar oricum,cei de la Selenium dadeau banda pana la 200.Omu a facut boxa,a masurat si el stie cel mai bine.Hornul nu e lung si nu e prea complicat asa ca urca destul de binisor. Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 adircf cand am zis 30-35 m am referit la kg ,fixvid in legatura cu frecventa am specificat ca este doar parerea mea si ca nu se au facut masuratori nu zic ca nu ai dreptate dar ce a ce spui tu este tot doar o parere pt ca nu cred ca i ai masurat tu frecventa :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 nu vad o problema sa urce la 400Hz, insa sunetul nu fa fi prea grozav acolo susva fi puternic colorat din cauza hornului impaturit si a muchiilor nerotunjite Link spre comentariu
FIXVID Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 La asta ma refeream si eu: n-are cum sa "mearga perfect pana in 400". Hornul este mai lung de 1.5m, de auzit se aude, dar nu cum ar trebui. Ar fi prea simplu sal poti taia la 400 :partyman: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 cand am zis 30-35 m am referit la kgpoi o boxa de-a mea cu 15" neo 2"neo plywood cantareste 14 kile. Sunt sigur ca daca-l faceai basreflex il scoteai sub 30, folosind materiale adecvate Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 stiti cumva ce spl avez proiectul original de la selenium ? :rock: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 poi spl-ul variaza la ce difuzor pui in incinta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum