Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

c15-600el intr un folded horn

myghtnight

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myghtnight

19

• Kenwood_DJ

11

• Mircea Bartic

10

• adircf

7

Top autori în acest subiect

Depinde de lungimea hornului si de suprafata de iesire.Nici eu nu cred ca va cobori mai jos, chiar daca are hornul mai lung, are ( din cate tin minte ) suprafata mai mica. Dar acest lucru depinde si de alti factori ( marimea camerei de compresie, tipul de horn: exponential etc )

Link spre comentariu

proiectul celor de la selenium dar putin modificat si adica este doar cu un difuzor nu cu doua, modificarea consta in micsorarea latimi de la 1 m la 50 cm

in locul tau nu faceam compromisu asta, iti dai seama ca ai dat peste cap raspunsul incintei :rock: asta in cazu in care nu l-ai taiat in doua ca sa fie mai portabile :prayer: 2*bph nu fac cat un horn ca acesta din schema "originala" :smt006

@Romica, e mai important cum coboara decat cum urca

pt un sistem full horn loaded e important pana unde urca subwooferul, daca nu vrei sa faci satelitii cat subwooferele
Link spre comentariu

eu unul nu zic ca sa intamplat mare lucru ca nu am respectat proiectul original% ,probabil coboara mai putin in frecventa , dak coboara pana in 40 hz sub 30 -35 nici nu prea conteaza daca coboara ,la proiectul original eficienta maxima o avea intre40-200hz dar asta nu inseamna cu nu coboara mai mult de atat doar ca atenuarea este mai mare parerea mea

Link spre comentariu

bine ai venit in clubul posesorilor de hornuri !dupa ce ai ascultat bass pe horn nu te vei mai putea intoarce la reflex sau bandpass :snakeman: acum totul s-a schimbat :supz:

Link spre comentariu

dupa ce ai ascultat bass pe horn nu te vei mai putea intoarce la reflex sau bandpass :snakeman: acum totul s-a schimbat :supz:

cat se poate de adevarat ! :d
Link spre comentariu

Cu o singura bucata de horn nu rezolvi mare lucru, cand pui mai multe at poti sa zici cu adevarat ca asculti pe hornuri. De multe ori un BR poate suna mai bine decat un singur horn :bananaparty: :smt003

Link spre comentariu

Zi-ne mai multe detalii despre cum suna,banuiesc ca are kick puternic,nu?cat coboarea de jos?urca pana pe la 200 macar?ai ascultat in aer liber?In camera se aude bine?Felicitari pentru munca depusa! :rock:

Link spre comentariu

este facut din pal lipit cu montaj kit si prins in horsuruburi,da are un kick destul de puternic dar nu iam facut proba decat l mine in camera care este destul de mare 5,50 pe 3,50m in aer liber nu stiu cum se aude dar ar trebui sa se auda bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări