Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se schimbă cumva structura chimică la încălzirea cu microunde ?

lutza2

Postări Recomandate

Nu fac nici o miscare dimineata, mi-e lene.

Si in ultima vreme nici nu prea mai practic sporturi, drept pt care ma trezesc si mai usor dimineata, nefiind obosit.

Tot zic ca ma apuc, dar lenevesc.

Nu imi place gustul cafelei, asa ca nu vad rostul sa imi complic existenta cu ea. Am eu destule probleme cu somnul.

Am scris asta in gluma, n-am nici o treaba cu cei care o beau sau cei care isi fierb apa la uu.

Nu moare nimeni din asta, doar hype-uri.

Link spre comentariu

Bautorii de alcool traiesc in medie mai mult decat cei care nu beau deloc din cauza interactiunii sociale facilitate de baut .

Stiam eu ca trebuie sa fie un motiv serios pt care nu se lasa unii de bautura... :rade:

Link spre comentariu

Am niste ceai la pliculetze, acelasi ceai, aceeasi cutie.

Cand incalzesc apa la microunde (2 min) ceaiul iese verde intunecat.

Cand incalzesc apa la aragaz sau sistem gen cafetiera (rezistenta de putere)culoarea este rosietica, mult mai imbietoare si mai apropiata de continut.

Ceai e in acceptiunea populara, de fapt e o infuzie de plante in general rosii.

Plicul il pun dupa ce scot apa de la microunde.

Care o fi explicatia ? Oare apa incalzita la microunde devine toxica ? Am inteles ca daca o fierbi la microunde, chiar nu mai e buna.

Poate cineva sa ma lamureasca ? fara sa ma faca prostanac, daca se poate.

Exista studii ce au demonstrat ca incalzirea ceaiului la microunde extrage mai mult continut din frunza, fata de varianta clasica ibric, apa fiarta.

Link spre comentariu

Miscarea face bine. Omul este adaptat campuli gravitational terestru, si toate procesele din trupul omenesc depind de g-ul gravitational si de miscarea in campul gravitational. Lipsa miscarii genereaza boli grave.

Alcool se poate bea numai 50g/zi - cei in plus afecteaza grav ficatul, singurul organ care face tot, de la reglarea temperaturii, pana la asimilarea alimentelor ingerate. Orice agresiune la adresa ficatului scurteaza durata de functionare (cu toate ca este si singurul organ regenerabil - dar nu oricum)

Cafeaua contine mult gudron (ca de altfel TOATE alimentele prajite sau arse) care se depune din belsug pe artere.

Ce folos daca combate cancerul, dar infunda arterele......

Dar ce ne mai punem problema cu microundele ? - in jurul nostru avem campuri de microunde din belsug, de la aparatura wireless, telefoanele mobile (2GHz si 950MHz puse langa creier) si pana la releele GSM care impanzesc orasele si nu numai.

ADN-ul sa ramana intreg...................

Link spre comentariu

E placut sa crezi ca dincolo sunt numai prosti, dar realitatea e ca prostii astia au construit lumea moderna si nu noi.

Trece cu ceai de tei...n-a spus nimeni ca sunt prosti,ci doar ca daca vrei un studiu despre sexul la furnici,sau mersul in maini,la ei trebuie sa apelezi.In rest,toata stima.Ma intreb daca cercetarea la noi ar fi fost la fel finantata,ce mai cercetau britanicii?

Link spre comentariu

Dar de ce nu s-or fi finanțat și la noi cercetările celor care puteau schimba ceva ? Că nu din cauza reginei, sau a guvernului UK, în niciun caz.....ține de mentalitatea noastră ca popor și mai ales a celor care ajung vremelnic la conducere, unde se interesează mai mult de buzunarul lor decât de interesele națiunii.

Hai totuși s-o lăsăm cu offtopicul, era vorba de efectele microundelor asupra apei și alimentelor pe aci......

Link spre comentariu

Miscarea face bine. Omul este adaptat campuli gravitational terestru, si toate procesele din trupul omenesc depind de g-ul gravitational si de miscarea in campul gravitational. Lipsa miscarii genereaza boli grave.

Alcool se poate bea numai 50g/zi - cei in plus afecteaza grav ficatul, singurul organ care face tot, de la reglarea temperaturii, pana la asimilarea alimentelor ingerate. Orice agresiune la adresa ficatului scurteaza durata de functionare (cu toate ca este si singurul organ regenerabil - dar nu oricum)

Cafeaua contine mult gudron (ca de altfel TOATE alimentele prajite sau arse) care se depune din belsug pe artere.

Ce folos daca combate cancerul, dar infunda arterele......

Dar ce ne mai punem problema cu microundele ? - in jurul nostru avem campuri de microunde din belsug, de la aparatura wireless, telefoanele mobile (2GHz si 950MHz puse langa creier) si pana la releele GSM care impanzesc orasele si nu numai.

ADN-ul sa ramana intreg...................

Nu caut dispute, dar cel mai bine este sa nu facem afirmatie cu privire la lucrurile care nu le intelegem deplin. Temperatura corpului, este comandata de hipotalamus. Culmea, fiind tesut puternic vascularizat, ficatul are temperatura usor mai mare decat cea corporala, daca ii pot zice asa. Dupa el se poate stabili si ora decesului.

Link spre comentariu

...majoritatea cuptoarelor radiau in draci in afara

.

La ce distanta de cuptor cu usa inchisa se manifesta un nivel de radiatii perceptibile?

Link spre comentariu

Atunci e ok...nu stau calare pe el cand functioneaza,si in general il folosesc doar cand ma grabesc,in rest cam sta de mobila.Si apoi,chiar nu-mi fac probleme,pt ca un motiv sa dau in primire tot se va gasi,indiferent cate voi elimina constient... :rade:

Link spre comentariu

Trebuie vazut care este efectul microundelor asupra mineralelor din apa (in special Mg) daca nu cumva acesta este distrus, in felul asta apa devine improprie consumului uman (de aici si diverse probleme de sanatate). O sa fac teste de Mg, Ca, Ph si duritatea carbonatului, la apa fiarta la microunde (evident, dupa ce se raceste).

Link spre comentariu

De regula il folosesc mai mult la incalzit,perioade scurte,doar accidental sa fiarba ceva in el...adica sa fie cantitate mica si din greseala sa fie timpul mai mare.Puterea ramane setata la aceeasi valoare,acolo nu prea umblu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări