Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Samsung LE40M87BD se stinge si se aprinde

Vizitator frank01

Postări Recomandate

:aplauze :rade:

gresesti...nu te(va) priveste nimeni asa...este doar in mintea ta(voastra) care va simtiti atacati(de aici aia cu cusca si spiritul de haita) de orice,oricine vine cu o idee,punct de vedere,conceptie etc,diferita de a ta(voastra)...dar e fals...spun asta pentru ca exact asa eran si eu pana sa plec si chiar o buna perioada dupa....este greu si dureros de schimbat mentalitatea....asa balamuc doar pe forumurile arabesti si poloneze am mai vazut....nu va mai victimizati frate,nu are nimeni nimic cu voi...nimeni nu va considera inferiori

Link spre comentariu

interesant cum ca unii care au plecat ( minoritari ) ne privesc pe noi care nu am plecat ( majoritari ) ca o specie inferioara care locuieste in custi

cred ca singura explicatie a acestei gandiri este ca cei care debiteaza aceste ineptii sunt frustrati ca nu se pot intoarce aici

adica se pot intoarce dar aici mor de foame ca nu-s in stare sa supravietuiasca

si ei se cred puternici

@Tavi, pt ca nu ai fost plecat printre straini nu ai de unde sa stii cum este acolo. Multzi se dau ''cocosi'' in tzara si cand sunt lasati singuri intr-o tara straina incep sa ''planga'' si vor ''acasa'', ''la mama''. Omule pricepe odata ca strainatatea nu e pt oricine, trebuie sa ai ''ooo'' ca sa rezisti acolo, si ,ca sa mai faci si ceva ai nevoie de un caracter puternic. Subliniez, cine a rezistat mai mult de doi ani printre straini, nu moare de foame nici in Sahara, sau oriunde in lumea asta. Nu mai vorbitzi aiurea cand nu a-tzi trecut prin asta. Si ca sa fie clar pt cei care nu stiu cum este printre straini...acolo nu ai mama nu ai tata, nu ai pe nimeni, esti doar TU si Dumnezeu. Nu te scoate nimeni din belele si nu te ajuta nimeni, nu vezi un pahar de apa moka, trebuie sa muncesti pt el.

Link spre comentariu

asa,si? nu,n-am uitat,incerc! e vreo problema? tu esti altul care nu a avut putere sa plece,si acum latri din cusca din spatele gardului...chiar trebue sa ne cautam nod in papura?.....asa se f...e un topic

ce se intelege din ce ai postat tu ?

ca nu am avut puterea sa plecam , cum ai avut tu , nu ?

si unde am ramas ? in custi in spatele gardului , nu ?

si prin asta nu ne consideri inferiori , nu ?

si apoi ne explici ca nu ai scris tu textul asta , ca nu intelegem , etc

sincer , tu chiar ne crezi prosti ?

hai sa le luminez putin

1. nu ai niciun merit ca esti plecat dincolo , nu forta te-a dus acolo ci foamea

2. degeaba privesti la noi de sus , noi ne simtim bine aici , ne descurcam cu toate ca ne fura statul tot timpul , tu esti nimeni acolo cu toate ca te respecta statul de acolo

3. daca ar fi bine aici te-ai intoarce imediat , dar nu ai cum ptr ca aici nu va fi bine niciodata si esti slab sa te descurci

4. exista oameni foarte destepti care au plecat dincolo dar ei ne privesc normal si nu ne judeca , ptr ca sunt destepti

5. nu e cazul domnului Zaharia , care este la distanta astronomica de dl doctor ( care ne-a tratat de sus dar cu chestii tehnologice fata de dl Zaharia care ne-a tratat de sus cu prostie )

@Tavi, pt ca nu ai fost plecat printre straini nu ai de unde sa stii cum este acolo. Multzi se dau ''cocosi'' in tzara si cand sunt lasati singuri intr-o tara straina incep sa ''planga'' si vor ''acasa'', ''la mama''. Omule pricepe odata ca strainatatea nu e pt oricine, trebuie sa ai ''ooo'' ca sa rezisti acolo, si ,ca sa mai faci si ceva ai nevoie de un caracter puternic. Subliniez, cine a rezistat mai mult de doi ani printre straini, nu moare de foame nici in Sahara, sau oriunde in lumea asta. Nu mai vorbitzi aiurea cand nu a-tzi trecut prin asta. Si ca sa fie clar pt cei care nu stiu cum este printre straini...acolo nu ai mama nu ai tata, nu ai pe nimeni, esti doar TU si Dumnezeu. Nu te scoate nimeni din belele si nu te ajuta nimeni, nu vezi un pahar de apa moka, trebuie sa muncesti pt el.

iar gresesti ptr ca esti situat la alt nivel si nu poti privi in jos , este un defect al tau

90% din cei plecati sunt oameni modesti de la tara

cine reuseste aici nu e genul care merge la mama si la tata

e genul care ajuta pe mama si pe tata

intelegi ?

exista prosti si aici si acolo , au plecat prosti si ramas prosti

si cine confunda pe cei care au ramas cu prostii , sa se priveasca in oglinda cand spune asta

iti spun eu , cine a rezistat 2 ani aici in afaceri se descurca oriunde , nu moare de foame nicaieri

deci nicio diferenta , continui sa ne crezi inferiori

asculta la mine : nu suntem inferiori , nu avem acces la tehnlogia si conditiile de acolo , dar nu suntem cu nimic mai prejos

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Am vazut si eu aici discutile astea,si vreau sa intervin.

Pentru cine nu ma cunoaste,eu nu am treaba cu reparati sau alte de astea electrice,eu am fost maistru sef strugar si mecanic toata viata,si din asta m-am si pensionat,si am etatea de 74 de ani.

Cine vrea poate vedea pe la auto reparatile si reconditionarile mele de discuri de frina,de chiulose,de planetare si multe altele,pe care le-am realizat in perioada comunista si de dupa.

Si eu am copii plecati peste hotare,ca aici in tara asta distrusa de hoti astia in 27 de ani nu aveau ce sa faca.Ma doare ca pleaca romanii din tara,dar aici nu ai ce sa mai faci.

Daca era comunism si Ceausescu,acuma nu pleca nimenea din tara,ramanea aici la munca.

Am vazut si la jurnal problemele astea cu hakeri si alte prostii,si m-a apucat o scirba de imi vine sa urlu.

S-a ales praful de tara asta,firar mama ei de viata,ca de s-ar intoarce comunismul bine ar mai fi.Tot se vaita ca le-a dat hakerul in calculator,pai in comunism tocul si hirtia era de baza si nu se pierdea nimica.

A scos astia toate documentele pe plastic,niste prostii.Inainte buletinul il scria militianul cu stiloul,si poza o capsa cu capse de otel cromat.Ala era act oficial.Azi am vazut la jurnal un tatuat de asta ca se dadea la politist sa-l bata.

Nu mai are tara asta industrie,nu mai are nimic.

Ma uitam la jurnal ca nu stiu pe unde fuge halda de steril,ca nimeni nu mai are grija de nimic.

Valea Jiului s-a dus dracului si asta,si eram pe primul loc la exportul de carbune.

Muntii Apuseni plini de aur,si noi ne imprumutam pe la straini.

Romania e bogata si plina de cupru,dar in ziua de azi nu mai gasesti nici pilitura de cupru.

Pestele de la cap se impute,si la noi tot de la cap a plecat,de la Timisoara aia si cu boul ala de pastor tul in dos sa-l aia de gunoi.Ce mama dracului le-a trebuit la aia sa iasa in strada,si sa se puna contra regimului,ca acuma se vaita ca le taie ajutorul pentru mame.

Se vaita ca a tras armata,stateau ca niste rahati si strigau jos Ceausescu.Daca as fi lucrat in armata,si aveam arma in mina si eu executam ordinul.Tot se vaita ca i-a omorit,pai ba daca va omora raminea comunismul,tu-va-n gura de gunoaie!Trebuia sa puna bomba sa rada Timisoara dupa fata pamintului.

Dar i-a blestemat Ceausescu ca s-a alesa praful de orasul ala,s-a dus in aia masii,ca l-au ocupat tiganii.Nu mai au spitale,nu mai au nimica,au ramas in curu gol.

Cum a putut Ceausescu sa mute blocuri cu oamenii in ei,fara sa taie nici o utilitate?

Cum a putut Ceausescu in 25 da ani sa ridice economia si industria,si astia au dat tot la fier vechi.Unde s-au dus banii dupa toate fiarele din uzine?A dat gunoaiele astea strunguri bune la fier vechi arde-iar pe mate sa-i arda de jeguri ordinare.

Unde mama dracului o sa ajunga tara asta,ca de vindut s-a vindut toata.

Nu mai pot nic la jurnale sa ma uit ca ma ia draci,ca vad numai crime si violuri.In comunism nu avea timp de asa ceva ca venea frint de obosit de la uzina,si dimineata o lua de la capat.

Aia e cu capitalismul si cu libertatea,ca e prea mult timp liber,si mintea odihnita o ia razna.Ia sa fi fiost comunism,nu mai avea timp copi astia de prosti,ca lucra in fabrica,minati de maistrii ca mine,cu joarda la curu lor.Acuma te uiti,ca mergeam in spatele la niste copi de astia de 14-15 ani numai cu baga si scoate,asa vorbesc,si cu tigara in gura.Aud fete tot de ani astia 14-15,ca vorbesc numai cu da-e-n aia,si baga aia.Nu se mai poate.

Nu mai pot sa suport sa vad cum din tara asta bogata am ajuns ca o minge si ne dau toti cu sutul.Nu mai e mindria aia de roman,nu mai e nimic,si pe mine lucrulile astea ma doare tare,ca eu mi-am iubit si imi iubesc tara.

Bine a zis cineva ca Ceausescu sa ne ierti c-n decembrie am fost beti,

Ma uitam si l-am asultat pe Oprean,ca bine mai vorbeste,Saraca Zoe au haituito si pe asta,pacat de ea ca era fata desteapta,ca mi se rupe inima cind scriu treburile astea.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Eu zic in felul urmator si o spun din experienta ,am lucrat si eu afara bineinteles trimis de firma nu plecat de capul meu ,ceea ce vreau sa zi este ca cine are capul pe umeri si il duce mintea castiga si in tara bani atat cat ii este necesar sa traiasca decent sa duca o viata buna si bine a zis TAVI ca cei destepti care au plecat din anumite motive chiar nu ne judeca pe cei ramasi ,nu uitati domnilor cei ramasi aici ducem tara asta mai departe prin munca noastra platind taxele ,cand veti reveni si veti munci aici si va veti plati taxele atunci sa aveti pretentia sa vorbiti pana atunci va rog sa aveti decenta sa va abtineti de la comentarii asa cum am zis tara asta merge mai departe datorina noua si credema ca o ducem bine,avem si noi scule si aparatura moderna ,avem si autoturisme,avem si casa si avem ce manca si ne nai raman si bani de un concediu CARE ESTE DIFERENTA DINTRE NOI? CE AVETI VOI IN PLUS?

Eu zic sa incheiem acest subiect si sa facem ceea ce trebuie sa facem sa ne ajutam daca putem sa ne ajutam pe acest forum si sa nu ne mai batem in scule si aparatura care mai de care.Avem scule si aparatura si noi tehnologia din ziua de azi ne obliga sa ne dotam nu ne trebuie in stil industrial ci atat cat este necesar intr-un service mic /

O seara placuta va doresc si daca puteti ajutati daca nu lasati-ne sa ne descurcam noi asa cum putem!!!

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Ce bogata era tara asta,aveam in uzina butoaie cu vasilina,coale de tabla de inox,teava de inox ,faceam la strung si ochi de sarpe.

Au vindut astia tot,si ne-a lasat in fundul gol.Aveam butoaie cu ulei M20 si T90,acum nu mai gasesti un ulei bun.O cutie de vasilina de 100 de grame e 5 lei,la uzina aruncam cu ea dupa ciini.

Gemea scularia de tot ce vrei.

Aveam in hala si sn400,si sn420 si borvere si carusele.Toate le-a dat hoti astia la fier vechi.

Pe mine ma gasiti la discuti diverse,acolo mai exprim ideile.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Am vazut si eu aici discutile astea,si vreau sa intervin.

Pentru cine nu ma cunoaste,eu nu am treaba cu reparati sau alte de astea electrice,eu am fost maistru sef strugar si mecanic toata viata,si din asta m-am si pensionat,si am etatea de 74 de ani.

Cine vrea poate vedea pe la auto reparatile si reconditionarile mele de discuri de frina,de chiulose,de planetare si multe altele,pe care le-am realizat in perioada comunista si de dupa.

Si eu am copii plecati peste hotare,ca aici in tara asta distrusa de hoti astia in 27 de ani nu aveau ce sa faca.Ma doare ca pleaca romanii din tara,dar aici nu ai ce sa mai faci.

Daca era comunism si Ceausescu,acuma nu pleca nimenea din tara,ramanea aici la munca.

Am vazut si la jurnal problemele astea cu hakeri si alte prostii,si m-a apucat o scirba de imi vine sa urlu.

S-a ales praful de tara asta,firar mama ei de viata,ca de s-ar intoarce comunismul bine ar mai fi.Tot se vaita ca le-a dat hakerul in calculator,pai in comunism tocul si hirtia era de baza si nu se pierdea nimica.

A scos astia toate documentele pe plastic,niste prostii.Inainte buletinul il scria militianul cu stiloul,si poza o capsa cu capse de otel cromat.Ala era act oficial.Azi am vazut la jurnal un tatuat de asta ca se dadea la politist sa-l bata.

Nu mai are tara asta industrie,nu mai are nimic.

Ma uitam la jurnal ca nu stiu pe unde fuge halda de steril,ca nimeni nu mai are grija de nimic.

Valea Jiului s-a dus dracului si asta,si eram pe primul loc la exportul de carbune.

Muntii Apuseni plini de aur,si noi ne imprumutam pe la straini.

Romania e bogata si plina de cupru,dar in ziua de azi nu mai gasesti nici pilitura de cupru.

Pestele de la cap se impute,si la noi tot de la cap a plecat,de la Timisoara aia si cu boul ala de pastor tul in dos sa-l aia de gunoi.Ce mama dracului le-a trebuit la aia sa iasa in strada,si sa se puna contra regimului,ca acuma se vaita ca le taie ajutorul pentru mame.

Se vaita ca a tras armata,stateau ca niste rahati si strigau jos Ceausescu.Daca as fi lucrat in armata,si aveam arma in mina si eu executam ordinul.Tot se vaita ca i-a omorit,pai ba daca va omora raminea comunismul,tu-va-n gura de gunoaie!Trebuia sa puna bomba sa rada Timisoara dupa fata pamintului.

Dar i-a blestemat Ceausescu ca s-a alesa praful de orasul ala,s-a dus in aia masii,ca l-au ocupat tiganii.Nu mai au spitale,nu mai au nimica,au ramas in curu gol.

Cum a putut Ceausescu sa mute blocuri cu oamenii in ei,fara sa taie nici o utilitate?

Cum a putut Ceausescu in 25 da ani sa ridice economia si industria,si astia au dat tot la fier vechi.Unde s-au dus banii dupa toate fiarele din uzine?A dat gunoaiele astea strunguri bune la fier vechi arde-iar pe mate sa-i arda de jeguri ordinare.

Unde mama dracului o sa ajunga tara asta,ca de vindut s-a vindut toata.

Nu mai pot nic la jurnale sa ma uit ca ma ia draci,ca vad numai crime si violuri.In comunism nu avea timp de asa ceva ca venea frint de obosit de la uzina,si dimineata o lua de la capat.

Aia e cu capitalismul si cu libertatea,ca e prea mult timp liber,si mintea odihnita o ia razna.Ia sa fi fiost comunism,nu mai avea timp copi astia de prosti,ca lucra in fabrica,minati de maistrii ca mine,cu joarda la curu lor.Acuma te uiti,ca mergeam in spatele la niste copi de astia de 14-15 ani numai cu baga si scoate,asa vorbesc,si cu tigara in gura.Aud fete tot de ani astia 14-15,ca vorbesc numai cu da-e-n aia,si baga aia.Nu se mai poate.

Nu mai pot sa suport sa vad cum din tara asta bogata am ajuns ca o minge si ne dau toti cu sutul.Nu mai e mindria aia de roman,nu mai e nimic,si pe mine lucrulile astea ma doare tare,ca eu mi-am iubit si imi iubesc tara.

Bine a zis cineva ca Ceausescu sa ne ierti c-n decembrie am fost beti,

Ma uitam si l-am asultat pe Oprean,ca bine mai vorbeste,Saraca Zoe au haituito si pe asta,pacat de ea ca era fata desteapta,ca mi se rupe inima cind scriu treburile astea.

Va doresc multa sanatate si sa traiti inca multi ani de aici incolo!!!!

Link spre comentariu

:rade: :85

ok...multumesc pentru caracterizare....esti mic,mic de tot...imi pare rau....si nu ma mai domnii atat ca nu in asta consta bunul simt si educatia,domn era tataie,io n-am avut norocu' asta....tu sa fi sanatos

:d

vad ca pe mine ma faci fomist pentru simplul fapt ca am plecat ....lui der_doktor io cam s..gi,poate poate se lasa cu ceva de pus in revista....tipic....

Link spre comentariu

ba aveam ce face...chiar mai mult decat puteam.....am vrut sa incerc marea cu degetul....

dani ,eu n-am judecat pe nimeni....m-a deranjat faptul ca i-au sarit in gat lui der_doktor fara motiv.....si nu numai aici s-au facut genul asta de atacuri....e urat...e un fórum tehinc nu de cancan...intrebai ce avem noi in plus...liniste(cred eu)

Link spre comentariu

rau nu e ca au plecat nesimtiti gen dl Zaharia ( il domnesc in bataie de joc , evident , ca nu merita )

rau e ca nu se schimba nimic aici si nu se intorc cei plecati

toti care au afaceri aici vor sa revina cat mai multi in tara sa fie mai multi clienti ptr orice

asta e si ideea de afacere / comert - idei , investitii , marfa si cel mai important - desfacere

doar ca slabe sanse sa se schimbe ceva in bine aici

Editat de Tavi
Link spre comentariu

frustratule....o sa faci riduri de la atatea griji pentru altii.....

:85

sau ti-a intarziat ajutorul social si esti suparat?

hai sa punem punct aici ca ajungem la d-alea grele si ne alegem cu ban

Editat de zaharia valentin
Link spre comentariu

# nu a-ti activat..# - ați- se scrie fără cratimă după gramatica din România.

Corect !

Și ''a-ți'' in propoziti gen ''pentru a-ți repara singur televizorul trebuie să știi electronică'' :) , la singular ție -> ți

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări