Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Samsung LE40M87BD se stinge si se aprinde

Vizitator frank01

Postări Recomandate

Vizitator frank01

Buna ziua, stimati colegi am o problema cu un Samsung model La40M87BD, se stinge 2,3 secunde si se aprinde singur, are imagine perfecta , este cind merge o zi sau doua fara probleme, sint cazuri cand dupa o ora incepe,....condenzatorii verificati cu ESR, am schimbat si care aratau bun....am verificat si refacut lipiturile.....daca aveti vreo parere ...

Link spre comentariu

care ar fi rezolvarea ?

Iar daca doriti vreun soft...ne trebuie si noua urmatoarele :

Model sursa....Model placa main board.....Model display....

Nu cumva e din ala cu modul LVDS intermediar?, daca da, trebuie schimbat c-ul de 1 micro

Dar pentru prima data verificati daca e ce va spus domnul,Costica.

Asteptam raspuns !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator

Trebuie scoasa cutia metalica de la procesor(lucru cam anevoios) si acolo sint doi condensatori C1110 si C1177 de 1000 micro, aia trebuie schimbati prima data, ei fac contact cu tabla de racire si se distrug prin ambalare termica, poti verifica si restul condensatorilor de pe main

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

este cind merge o zi sau doua fara probleme

Daca schimbati un condensator va trebui sa asteptati o zi sau doua sa vedeti daca mai face defectul. Nasol. Schimbati tot ce vi se pare suspect sau ce credeti ca are legatura cu defectul. Chiar daca par buni. Daca defectul apare la incalzire dati cu feonul pe placa de baza si poate simulati defectul. Sa nu asteptati 2 zile.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări