Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasmă LG px4r

Sir john red

Postări Recomandate

Eu am gasit foarte greu modulul Ysus,iar integratul defect Yppd-j015b de pe modulul vechi costa (nou) 400 lei in tara si am preferat sa cumpar modulul y de la dezmembrari, dar asta este alta poveste,sa nu ne indepartam de la subiect...O seara buna va doresc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sir john red

8

• winstyle

5

• Tavi

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator UN CETATEAN

Am reparat si eu la mine la tara cateva plasme de la vecinii care le-au adus din afara,si nu a avut nici unul ecranul defect.Asta cu ecranul defect e vrajeala .Ecranul este bun,are alte probleme acolo.

Ecranul e rau doar daca scapa gazul,dar asta se simte.

Link spre comentariu

Același lucru și dacă problema este la un COF driver de adresare . Tot ecranul trebuie sa-l schimbi .

Nici nu ni s-a spus ce serie are ecranul televizorului . Poate se găsea vreo soluție ...

Link spre comentariu

Poate se pot schimba acele drivere COF in functie de cum este proiectat ecranul . Sunt destule clipuri pe Youtube cu astfel de operații . Este adevărat că trebuie să și ai cu ce să le faci și nu in ultimul rând vreun ecran ''donator'' (de exemplu , unul spart ) , in cazul in care nu se găsesc acele drivere COF să le cumperi .

Este doar o idee , fezabilă dacă ai cu ce să o pui in practică .

Din păcate , soluția s-a dat in postările anterioare .

Destul de greu să-l mai poti repara .

Editat de winstyle
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări