Sir john red Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 Eu am gasit foarte greu modulul Ysus,iar integratul defect Yppd-j015b de pe modulul vechi costa (nou) 400 lei in tara si am preferat sa cumpar modulul y de la dezmembrari, dar asta este alta poveste,sa nu ne indepartam de la subiect...O seara buna va doresc... Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Am reparat si eu la mine la tara cateva plasme de la vecinii care le-au adus din afara,si nu a avut nici unul ecranul defect.Asta cu ecranul defect e vrajeala .Ecranul este bun,are alte probleme acolo. Ecranul e rau doar daca scapa gazul,dar asta se simte. Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Același lucru și dacă problema este la un COF driver de adresare . Tot ecranul trebuie sa-l schimbi . Nici nu ni s-a spus ce serie are ecranul televizorului . Poate se găsea vreo soluție ... Link spre comentariu
Sir john red Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 @winstyle, daca" tot ecranul trebuie s-al schimbi",ce rost mai are seria ecranului si ce solutie s-ar mai putea gasi?? Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 (editat) Poate se pot schimba acele drivere COF in functie de cum este proiectat ecranul . Sunt destule clipuri pe Youtube cu astfel de operații . Este adevărat că trebuie să și ai cu ce să le faci și nu in ultimul rând vreun ecran ''donator'' (de exemplu , unul spart ) , in cazul in care nu se găsesc acele drivere COF să le cumperi . Este doar o idee , fezabilă dacă ai cu ce să o pui in practică . Din păcate , soluția s-a dat in postările anterioare . Destul de greu să-l mai poti repara . Editat Mai 11, 2017 de winstyle Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum