Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips

paun nelu

Postări Recomandate

am la reparat un 32pfl5206h/12 a fost t. de fulger , placa ssb arsa complet. am inlocuit ssb-ul cu o alta placa si am imaginea rotita la 180 grade

din service nu am optiune de rotire . displeiul este T315XW06-V2 ,T-CON T315XW02-V2

rog daca stie cineva cum pot intoarce imaginea

multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paun nelu

4

• yokoono

2

• Sorin Schiriac

1

• clony

1

Zile populare

Vizitator dani502017

Merci Dani. Se pune pe stick, se tine apasata tasta OK de la telecomanda si se baga tv-ul in priza. Unii useri tin apasat 5 secunde. Eu am tinut-o 1 minut.

Corect,sa ne spuneti si noua daca a functionat!!!

Link spre comentariu

nu merge resoftat , am asa ceva se face modificare la cablu lvds dar nu am facut la acest model de display si nu risc ,la pinii 10.27si28 e posibil,nu stiu de aceea cer ajutor pe forum poate a facut un coleg de-al nostru modificarea

va multumesc pt ajutor

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

nu merge resoftat , am asa ceva se face modificare la cablu lvds dar nu am facut la acest model de display si nu risc ,la pinii 10.27si28 e posibil,nu stiu de aceea cer ajutor pe forum poate a facut un coleg de-al nostru modificarea

va multumesc pt ajutor

Softul trimis este pentru a repara defectul dumneavoastra,eu inca nu am vazut colegi sa faca asta atat timp cat exista softul de reparare,in fine faceti cum doriti !!!

Link spre comentariu

Incearca meniu 1999 back si ar trebui sa ai un meniu cu HV flip sau ceva de genu. Modifici acolo si ar trebui sa mearga.

Link spre comentariu

baga styckul cu softul de sus in usb,tine butonul power apasat,baga tv in priza

astepti cu butonul apasat pana clipeste ledul la styck apoi dai drumul la buton si astepti

tinand cont ca ai imagine rasturnata foloseste telecomanda si intra in actualizare software si fa update de acolo.

Editat de Sorin Schiriac
Link spre comentariu

nu are opiunea in meniu,ma surprins si pe mine!

Eticheta de identificare cu optiunile, gen(Option Code):

72eset.jpg

Setati optiunile corespunzatoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări