Vizitator Nanotech Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Va salut, Deck-ul la care fac referire am reusit sa-l pun pe linia de plutire la rugamintea unui prieten. As spune ca e in parametri daca nu ar exista totusi o problema. Se aude un brum, ca si cum ar avea o lipsa de masa atunci cand dau comanda play. Am facut diferite teste si nu se manifesta decat la redare, comutat pe inregistrare nu se mai aude. Am alimentat separat motorul deoarece intr-un final am crezut ca el ar fi de vina pentru zgomot dar simptomul persista. Am verificat toate traseele de masa si totul e ok. Ca recap, am inlocuit doar condensatorii care lucreaza la tensiune mai mare. Ce ar mai putea fi? Ma poate ajuta cineva? Multumesc Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Sanatate permanenta ! Ecranajul cablurilor de la cap(etele) de redare sunt legate corect la masa ? Si "metalica" partii mecanice se leaga la masa. Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Salut. Totul e legat la masa, inclusiv partea mecanica. Daca ar fi fost o masa incorecta sau imperfecta la capete efectul s-ar fi resimtit si la inregistrare, ori la comutarea in rec nu am probleme. Suspectez o componenta din lantul de redare. O fi vreun condensator (nu i-am schimbat pe toti). Trebuie sa cumpar conzii, nu ii am. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Acum i-am vazut poza , are comutator clasic PLAY/REC , curata-l.Schema e pe hifiengine , daca n-o ai(trebuie cont) o descarc eu. Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Comutatorul e curatat. O sa-i schimb toti condensatorii si dupa aceea mai vad. Am si eu schema, multumesc oricum. Editat Mai 8, 2017 de Nanotech Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 (editat) Si eu tot la regleta de rec-play ma gandeam...! Vezi care sunt contactele picioruselor in pozitia de play si sudeaza-le intre ele cu fludor direct pe cablaj...apoi vezi daca mai face. Dar poate foarte bine sa fie si un condensator, o legatura de masa sau un contact imperfect pe linia de semnal. Bafta! Editat Mai 8, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Dupa ce ii schimb conzii il mai iau o data la mana, "batraneste", daca problema persista. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Mi-am mai adus aminte de ceva , e chestie veche dar tot legat de brum ; vezi daca pe placa ai relee de tipul acesta si verifica-le. Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Nu, nu are asa ceva. E clasic, doar comutator. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 (editat) Nu vreau sa fiu inteles gresit dar la cazurile aceste de audio analogic se poate merge fara gres pe metoda injectiei de semnal in lantul audio... in punctele de delimitare a blocurilor functionale. si "raspunsul/rezultatul" la iesirea blocurilor... asta ca sa eliminati din timpul de verificare/inlocuire conzi . Si ca sa fie si mai simplu de localizat trebuie sa aveti schema... sau mergeti pe experienta La audio digital (...adica cu conversie digital/analog ... ex: CD/DVD etc) este un pic mai complicat ....dar nu imposibil de depistat Cu stima Editat Mai 10, 2017 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 S-a rezolvat. Rog moderatorii sa inchida topicul. Multumesc. Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Poate stim si noi.... Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Da, scuze. De vina a fost C67, 3.3uF/50V. In circuitul de comanda motor. L-am schimbat pe asta si nu a mai facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum