Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Unitra 140 W cu E12-250N

alex mm

Postări Recomandate

.... de curand am shimbat doua difuzoare de 12" de 200W /8 ohmi din incinta mai sus mentzionata cu altele noi de tipul E12-250N , iar basul lasa de dorit :rolleyes: cam ce s-ar putea face sa se auda un bas mai placut , nu unul sec ? Incinta e bas reflex , cu doua deschideri de 50 mm in diametru . Filtrele sunt pe trei cai cu 24 dB , cu 4 bobine si 4 condensatori . Ce am observat, e ca difuzoarele vechi aveau membrana la periferie cauciucata iar cele noi , hartie gofrata ! (ondulata ) :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

3

• Sharky

2

• Sandu_alex_999

2

• Mircea Bartic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea ai ce sa faci.Asa suna, rapid, fara sa coboare f jos.Cine ti le-a recomandat?Incearca cu un egalizator sa dai un boost la partea de jos.

Link spre comentariu

... multzumesc pt raspuns , difurile le-am cumparat in ideea ca au 12" si incap la fix in incinta si au magnet mai puternic , dar nu m-am gandit ca vor suna asha :smt017 . Nu pot sa pun un tub de plastic de fi 50 mm sa incerc sa acordez incinta, am vazut ca se practica ? :smt006

Link spre comentariu

Sigur ca poti incerca sa acordezi incinta , dar e - 12 e mai mult pt sateliti , indiferent cum faci acordajul incintei , nu vei obtine subbass :drinkers: Sub 50 hz nu cred ca cobori nici cu slujbe la biserica :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări