alex mm Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 .... de curand am shimbat doua difuzoare de 12" de 200W /8 ohmi din incinta mai sus mentzionata cu altele noi de tipul E12-250N , iar basul lasa de dorit :rolleyes: cam ce s-ar putea face sa se auda un bas mai placut , nu unul sec ? Incinta e bas reflex , cu doua deschideri de 50 mm in diametru . Filtrele sunt pe trei cai cu 24 dB , cu 4 bobine si 4 condensatori . Ce am observat, e ca difuzoarele vechi aveau membrana la periferie cauciucata iar cele noi , hartie gofrata ! (ondulata ) :smt006 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Nu prea ai ce sa faci.Asa suna, rapid, fara sa coboare f jos.Cine ti le-a recomandat?Incearca cu un egalizator sa dai un boost la partea de jos. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Degeaba , e12 nu e dif facut pentru subbass :partyman: Link spre comentariu
alex mm Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 ... multzumesc pt raspuns , difurile le-am cumparat in ideea ca au 12" si incap la fix in incinta si au magnet mai puternic , dar nu m-am gandit ca vor suna asha :smt017 . Nu pot sa pun un tub de plastic de fi 50 mm sa incerc sa acordez incinta, am vazut ca se practica ? :smt006 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Sigur ca poti incerca sa acordezi incinta , dar e - 12 e mai mult pt sateliti , indiferent cum faci acordajul incintei , nu vei obtine subbass :drinkers: Sub 50 hz nu cred ca cobori nici cu slujbe la biserica :weedman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 scrie ce tuburi ai: diametru lungime , nr de bucati , si volumul intern al incintei Link spre comentariu
alex mm Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 ... incinta are 60 L doua orificii de fi 50 mm , nu are tuburi ! , doar daca le montez :rolleyes: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Aia iti acordeaza incinta pe la 50-55Hz. Nu prea ai ce sa ii mai faci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum