Darden Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Va salut, cu respect! Acest radio-cd auto are finalul defect, un tda8595th, smd!! Cum nu il gasesc pe nicaieri, am vrut sa pun unul uzual! Intrebarea e daca nu cumva semnalul este digital si ce e de facut, in acest caz? Multumesc! Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 tda8595th GASESTI NUMAI IN CHINA pdf-NXP-169692.pdf Link spre comentariu
Darden Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 Intrebarea e alta, merge sa pun final ordinar? Nu imi dau seama din datasheet daca finalul primeste semnal digital sau analogic! Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 E final ordinar, nu digital. Merge orice final in locul lui cu modificari. Pe magistrala de date comunica doar informatii despre starea protectiei (desi aici depinde cum e scris softul aparatului, ar putea sa opreasca aparatul daca nu vede nici un raspuns de la finalul inexistent) Link spre comentariu
Darden Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 Pai cam aici ar fi problema.....am intrat cu o casca pe cele 4 intrari semnal, nu aveam sunet deloc !!! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum