Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor hyundai HMG-20LDW

liviu_mad

Postări Recomandate

in interior este ca cel de aici http://forum.e-rusu.ro/t2146-hyundai-hmg-23ldw

problema lui este ca de putin timp apare pe ecran 1s cu rosu si da un bip , iar de aici nu mai functioneaza nimic. daca scot pamblica de la tastatura apare ceasul si totul pare in regula. Tastatura este gen membrana lipita si cu trasee de carbon, si nu stiu cum sa o dezlipesc sa o curat.

poate ma ajuta cineva . Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• liviu_mad

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tastatura de carbon se poate înlocui cu una cu butoane discrete, dar trebuie scoasă schema ei şi făcut un alt cablaj cu fire separate.Dar asta presupune ceva experienţă şi multă răbdare, e posibil uneori să fie mai preferabiă cumpărarea altui cuptor....sau comandarea lui printr-un buton simplu ,,On/Off,, în locul ceasului temporizator.

Ar fi bine să scoţi totuși cupla tastaturii şi să măsori cu ohmmetrul între fiecare pereche de două trasee oarecare, ar trebui să nu dea nicio rezistenţă între nicio pereche. Dacă totuşi dă o rezistenţă de zeci-sute de Ohmi, e o problemă de izolaţie şi probabil un contact a rămas ,,făcut,, prin deformarea permanentă a foliei flexibile.

Link spre comentariu

Asa ma gandeam si eu dar trebuie sa descopar combinatia de conexiuni ale tastelor . o schema nu are nimeni? va tin la curent ce am facut.

Link spre comentariu

De obicei astfel de scheme nu se găsesc ușor, dar de obicei nici nu prea e nevoie de ele....dacă înțelegi cum lucrează, poți să-l repari sau să-l modifici cumva.Poate e nevoie și de o curățare temeinică cu alcool izopropilic și a plăcii temporizatorului și a cuplei dintre tastatură și placă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări