rodanny Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Va salut, Stie cineva ce contine in amplificator pentru benzile RGB / RGBW ? Gasim ceva scheme construibile? Cu stima, Danny Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Recunosc ca nu stiu ASA CEVA, DAR ESTE O BUNA IDEE SA FACEM UN AMPLIFICATOR, ca sa asculte si ele muzica la casti... Link spre comentariu
aetius Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 Amplificatorul de semnal RGB se foloseste doar in cazul benzilor led RGB de 12V. Acest produs nu se foloseste la benzile led 220V RGB.In functie de lungimea benzii led, conectarea se poate face tip "serie" sau tip "paralel" (schema 2).De asemenea, pentru a avea mai putine surse de alimentare se pot folosi surse mai puternice cu mai multe porturi unde se pot conecta atat controlerul RGB dar si amplificatorul RGB sursa internet.... Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) 3 optocuploare FL817c o dioda zener de 12v cred si rezistenta necesara 3 rezistente 2k 3 rezistente 47 3 rezistente 10k intre g mos fet si masa 3 mos fet DTU 09N03 Editat Mai 6, 2017 de schukaru Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 Ok si aveti cumva si acea schema ? Eventual un cablaj?(pdf) Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 (editat) am pus poze! nu cred ca merita facut este 20 lei probabil al 4 lea optocuplor,mos fet este pentru banda rgbw Editat Mai 6, 2017 de schukaru Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 6, 2017 Partajează Postat Mai 6, 2017 De amorul artei, si ca sa-ti satisfaci placerea de a sti ca este facut de mana ta, cred ca se merita . Un mini amplificator, este doar 8,5 lei Link spre comentariu
rodanny Postat Martie 7, 2018 Autor Partajează Postat Martie 7, 2018 da dar unul de 20 A....e peste 80 lei... inchina e cam 20-30 lei.... insa piesele te duc cam scump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum