Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stergere uv, scriere eprom

Vizitator ensoniq

Postări Recomandate

Vizitator ensoniq

salut tuturor,

m-am apucat sa repar un sintetizator vechi care are, printre altele, si 4 eprom-uri 27c256.

sunt cele de tip vechi care se sterg cu uv.

stiti pe cineva in bucuresti care le-ar putea sterge si rescrie cu niste fisiere pe care le am eu?

fisierele sunt imaginea sistemului de operare al producatorului si libraria de sunete cu care se initializeaza.

fireste, nu stiu daca cip-urile in sine mai sunt bune sau nu. scula a suferit un scurt intre rail-ul de 50 v ( folosit pentru alimentarea unui display vfd) si rail-ul de 5v digital - ca atare multe cip-uri logice ttl au fost prajite.

va multumesc frumos pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

4

• Stefan

3

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ma bag si eu ca musca-n ... lapte. Il cunoasteti personale pe domnul Liviu Dan? Intreb asta deoarece aici nu este sectiunea Servicii/ElectroJOB pentru a putea face reclama si in plus din pozele de aici http://solutiielectronice.ro/galerie-foto nu pare un depanator onest, cel putin mie imi pare ca nu este una si aceeasi placa dar poate ma insel.

@ensoniq in cazul extrem in care nu gasesti pe cineva din Bucuresti, imi e greu sa cred ca e posibil asta, te pot ajuta prin posta sau cand ajung prin zona Pipera.

l.e: rog un moderator sa mute subiectul a sectiunea potrivita.

Link spre comentariu

Parerile respective nu stiu daca reprezinta o carte de vizita reala, eu de ce nu pot comenta acolo?

Nu il cunosc pe domnul respectiv dar e de preferat, ca pe un forum de electronica, sa facem recomandari sigure. Cel putin asa e frumos si corect!

Link spre comentariu

Poate trebuie facut ceva cont,dar eu n-am incercat asa ceva.Atata ca stiam de existenta respectivului site si am vazut ca autorul topicului cauta pe cineva din Bucuresti pentru "o solutie electronica".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări