Vizitator ensoniq Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 salut tuturor, m-am apucat sa repar un sintetizator vechi care are, printre altele, si 4 eprom-uri 27c256. sunt cele de tip vechi care se sterg cu uv. stiti pe cineva in bucuresti care le-ar putea sterge si rescrie cu niste fisiere pe care le am eu? fisierele sunt imaginea sistemului de operare al producatorului si libraria de sunete cu care se initializeaza. fireste, nu stiu daca cip-urile in sine mai sunt bune sau nu. scula a suferit un scurt intre rail-ul de 50 v ( folosit pentru alimentarea unui display vfd) si rail-ul de 5v digital - ca atare multe cip-uri logice ttl au fost prajite. va multumesc frumos pentru ajutor. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Eu am cu ce dar sunt departe. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 http://solutiielectronice.ro/ Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Ma bag si eu ca musca-n ... lapte. Il cunoasteti personale pe domnul Liviu Dan? Intreb asta deoarece aici nu este sectiunea Servicii/ElectroJOB pentru a putea face reclama si in plus din pozele de aici http://solutiielectronice.ro/galerie-foto nu pare un depanator onest, cel putin mie imi pare ca nu este una si aceeasi placa dar poate ma insel. @ensoniq in cazul extrem in care nu gasesti pe cineva din Bucuresti, imi e greu sa cred ca e posibil asta, te pot ajuta prin posta sau cand ajung prin zona Pipera. l.e: rog un moderator sa mute subiectul a sectiunea potrivita. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Nu-l cunosc dar am citit parerile altora care au apelat la dansul. http://solutiielectronice.ro/carte-de-oaspeti Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Parerile respective nu stiu daca reprezinta o carte de vizita reala, eu de ce nu pot comenta acolo? Nu il cunosc pe domnul respectiv dar e de preferat, ca pe un forum de electronica, sa facem recomandari sigure. Cel putin asa e frumos si corect! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Poate trebuie facut ceva cont,dar eu n-am incercat asa ceva.Atata ca stiam de existenta respectivului site si am vazut ca autorul topicului cauta pe cineva din Bucuresti pentru "o solutie electronica". Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Nu mi-o lua in nume de rau, am incercat doar sa iti dau un sfat. Cred ca m-ai injurat ca mi-a dat laptopul BSOD [Glumesc!] Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Nu este nicio problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum