svsu Postat Iunie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2017 Eu il am de2 ani pe invertor, dar a mers numai pe sistemul fotovoltaic. Alea cu amoniac sunt ineficiente dar pot fi convertite pe GPL foarte simplu. How? Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Asta este un tip ce se cheama cu absorbtie, adica nu are nevoie de compresor ci de un fierbator, in cazul de fata avea o rezistenta care se incalzea cu energie electrica. Deci aici se poate interveni inlocuind rezistenta electrica cu un bec cu gaz. Nu vreau sa fiu malitios,dar toate aceste informatii mi le-a dat nea "Gogu" atunci cand, evident, l-am intrebat! Si daca ele sunt mincinoase atunci el este de vina! https://familist.ro/frigiderul-cu-absorbtie-fara-consum-de-energie-electrica Link spre comentariu
QQme Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 O flacara mica in loc de rezistenta de incalzire,dar ea arde nonstop,nefiind supusa termostatului,oricum e avantajos, o butelie mica poloneza(rosie) de 5L alim. frigiderul cam 2 saptamani (Fram mic) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum