xti000 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Salutare, Am doua amplificatoare auto, ambele cu aceeasi problema: comutatoarele cu doua/trei pozitii pentru diverse setari nu mai fac bine contact: ba dispare un canal din senin, ba ramane fara vreun filtru LPF/HPF. Rezolvarea e mereu aceeasi: comut pe o pozitie alaturata si apoi revin. Din pacate, amplificatoarele sunt astfel construite incat pentru schimbarea comutatoarelor trebuie sa desfac toti tranzistorii de putere de pe radiatoare sa pot scoate placile electronice. Ma intrebam daca un spray de contacte ar putea sa faca ceva in acest caz, desi mie imi par niste slabiri mecanice (comutatoarele au o miscare destul de pronuntata pe directia normala la culisare). Lipituri reci nu am. Multumesc. Link spre comentariu
ionel popescu 69 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Vad ca locuiti in Hamburg,adica ati ales sa va lepadati de Romania!In tot Hamburgul nu se gaseste un Spray-Kontakt??? Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Poate colegul nostru nu a avut nevoie de acest spray pana acum. In alta ordine de idei: este decizia D-lui daca s-a lepadat sau nu de Romania. Nu ne priveste pe noi. Pentru @xtiooo Eu folosesc un spray, fabricat in Germania sub denumirea de KONTACT 60. A fost comercializat si la noi. Este foarte bun. Succes Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Treaba buna ar fi sa desfaci acele comutatoare si sa le speli-cureti cu mare atentie contactele....sa nu ramana nicio urma de negreala pe ele. Spray-ul de contacte va face minuni pentru moment...peste un timp scurt defectul se va reintoarce. Eu asa le faceam.... cativa ani buni nu mai aveam treaba cu ele. Spor. Editat Mai 1, 2017 de mac01 Link spre comentariu
ionel popescu 69 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Poate colegul nostru nu a avut nevoie de acest spray pana acum. In alta ordine de idei: este decizia D-lui daca s-a lepadat sau nu de Romania. Nu ne priveste pe noi. Pentru @xtiooo Eu folosesc un spray, fabricat in Germania sub denumirea de KONTACT 60. A fost comercializat si la noi. Este foarte bun. Succes Ba ar trebuii sa ne priveasca ,ca mie imi da cu greu 80 de bani pe litrul de lapte la colectare si in magazin ajunge la aproape 5 lei!!! Din cauza lui si a altora din diaspora avem un mut la putere!De ce voteaza astia care au plecat din tara?Din cauza lor am ajuns in halul asta! Eu stau si muncesc cu greu,si ma iau in deradere cu 80 de bani pe litrul de lapte??? Uitati mai jos exemple!Si sa vedeti ce vocali sunt! http://www.elforum.info/topic/124319-difuzoare-bluetooth-2-in-1-rezistente-la-apa/ http://www.elforum.info/topic/124752-cluj-napoca-the-heart-of-transylvania/ Imi cer iertare,dar acesta este adevarul. Editat Mai 1, 2017 de ionel popescu 69 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 De ce trebie sa te aprinzi asa? De ce nu ai plecat si tu din tara, sa privesti de sus problemele noastre, ale romanilor? De ce ai ales viata la stana si nu ai urmat o forma de invatamant superior? Da, ai mare dreptate in postatea ta. Dai laptele cu....... si il cumperi cu..... Stiu ca te doare, si ca ne doare pe toti acest aspect. Totusi, nu vad ce legatura are electronica cu pretul laptelui. Cer scuze daca am gresit cu ceva. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Cam cat ar trebui sa fie pretul laptelui la colectare ? Link spre comentariu
xti000 Postat Mai 1, 2017 Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Este foarte adevarat ca nu am avut de-a face cu asa ceva pana acum. De asta am si deschis subiectul la sectiunea incepatorilor. @mac01 / PINTI: am spus in primul post ca e dificil sa ajung la ele. Trebuie scoase absolut toate tranzistoarele de pe carcasa radiator. La acele comutatoare oricum nu umblu, le pun in pozitia convenabila si asa raman. Am sa cumpar un spray sa vad ce iese. @ionel popescu 69: pentru inversunarea dumneavoastra impotriva diasporei exista probabil motive intemeiate, nu stiu si sincer, nu este treaba mea. Sunt, insa, de acord cu dumneavoastra in privinta votului. Nu este corect sa-mi dau eu cu parerea cine sa conduca/ sa fie ales la putere in Romania. O seara buna va doresc. Editat Mai 1, 2017 de xti000 2 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Am citit prima postare si am inteles situatia dificila...eu asa as proceda chiar daca este nevoie sa dau toti tranzistorii jos. Cu ocazia asta inlocuiesti si pasta termoconductoare care in timp se usuca pe radiator si-si pierde din proprietati. Dar poate rezolva treaba un spray contact....si scapi de o munca mai mare. Spor! Editat Mai 1, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Din experiența spun că nu are ce căuta sprayul de contact in comutatoare.In timp de face o pasta care zgârie și cordeaza. Link spre comentariu
NICA Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Din experiența spun că nu are ce căuta sprayul de contact in comutatoare.In timp de face o pasta care zgârie și cordeaza. Cam asa este si de aceea am ales sa folosesc petrol lampant.Cu greu se mai gaseste ,l-am bagat intr-o sticla pentru spalat geamuri cu pompita si face treaba mai buna decat wd-40.Cel putin de cateva luni nu mai sunt probleme cu contactele.Daca nu deranjeaza mirosul e ok.Oricum mizga nu face ca spala tot,poate va fi uzura putin mai mare dar e un compromis mai bun. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Din experiența spun că nu are ce căuta sprayul de contact in comutatoare.In timp de face o pasta care zgârie și cordeaza. exista spray pt. contacte electrice ce nu lasa nici un reziduu. Eu asa ceva am folosit cu succes: https://www.hoffmann-group.com/ES/es/hoe/Suministros-para-talleres-y-protecci%C3%B3n-laboral/Productos-qu%C3%ADmicos/Limpiador-para-contactos%2C-Contact-Cleaner-500%C2%A0ml/p/083018- Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) ON topic: folosesc G22 DUE CI, un fel de dry contact cleaner" dupa cum e descris in traducerea de pe eticheta. E un spray pe baza de alcool izopropilic si niste compusi activi. Pt contacte e destul de ok zic eu Ba ar trebuii sa ne priveasca ,ca mie imi da cu greu 80 de bani pe litrul de lapte la colectare si in magazin ajunge la aproape 5 lei!!! Din cauza lui si a altora din diaspora avem un mut la putere!De ce voteaza astia care au plecat din tara?Din cauza lor am ajuns in halul asta! Eu stau si muncesc cu greu,si ma iau in deradere cu 80 de bani pe litrul de lapte??? Uitati mai jos exemple!Si sa vedeti ce vocali sunt! http://www.elforum.info/topic/124319-difuzoare-bluetooth-2-in-1-rezistente-la-apa/ http://www.elforum.info/topic/124752-cluj-napoca-the-heart-of-transylvania/ Imi cer iertare,dar acesta este adevarul. Problema dvs este de fapt oftica pe care o purtati impotriva actualului presedinte si nu starea generala a trarii. Aia care au plecat si printre care ma numar si eu (doar ca la mine e sezonier) au plecat pt ca sistemul comunist a continuat sa domine tara si dupa 89. Cine l-a votat pe mut, l-a votat pt ca papagalii gare promit si nu fac, au inceput sa aiba ZERO credibilitate printre cei ce locuiesc la oras. Dvs ca sa va rezolvati problema pretului laptelui trebuie sa scapati de capuse/intermediarii care fac profit pe munca dvs si aia e in primul rand o problema de coruptie locala. La mine in zona, fermierii au inceput sa colecteze laptele si il vand la automate prin oras la un pret mult mai bun decat ceaiurile cu gust de lapte din hipermarketuri. Eu sunt unul din clientii fideli la aceste tipuri de automate. Mai e si concurenta care reuseste sa produca cu costuri/eficienta mult mai buna. Exemplu, albalactu aduce lapte din ungaria pe motiv ca e mai ieftin si e gata racit in cisterne, in loc sa recolteze de la fermieri. Nu e deloc benefic pt romani dar nu mutu le-a spus ce si cum sa faca. Premierul care a fost scurta perioada de timp si a incercat sa faca ceva in sensul asta, a fost inlaturat pe diverse motive ca acum sa vina alt papagal care isi da cu parerea pe la radio si TV despre aproape orice eveniment inclusiv atentatele din europa fara ca sa aiba macar habar despre ce vorbeste. Si mai e o temere a celor ca dvs, ca va vinde mutu tara, pai tara va este deja vanduta pe bucati si data la fier vechi de preamaritii inaintasi care se sparg in promisiuni ca fac si dreg si dupa alegeri va cocoseaza cu taxe, stati sa vedeti ce taxe va baga pe gospodarii, o sa dati laptele moka, mai pe romaneste "ce luati pe lapte dati pe taxe" Editat Mai 1, 2017 de Rx-Tx Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Ba ar trebuii sa ne priveasca ,ca mie imi da cu greu 80 de bani pe litrul de lapte la colectare si in magazin ajunge la aproape 5 lei!!! Din cauza lui si a altora din diaspora avem un mut la putere!De ce voteaza astia care au plecat din tara?Din cauza lor am ajuns in halul asta! Eu stau si muncesc cu greu,si ma iau in deradere cu 80 de bani pe litrul de lapte??? Uitati mai jos exemple!Si sa vedeti ce vocali sunt! http://www.elforum.info/topic/124319-difuzoare-bluetooth-2-in-1-rezistente-la-apa/ http://www.elforum.info/topic/124752-cluj-napoca-the-heart-of-transylvania/ Imi cer iertare,dar acesta este adevarul. Cainele moare de drum lung, prostul de grija altora. Drum bun! Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Eu mai folosesc si Kerosen, combustibil pentru aviatie. In afara de curatire are si un rol de ungere. Rezultatele sunt foarte bune si de lunga durata. Depinde cum se descurca fiecare pentru procurarea lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum