Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Sharp lcd

Vizitator vilniaus vingis

Postări Recomandate

Am si eu o problema cu un televizor Sharp la care palpaie ledul de standby.Am inteles ca e o problema de ceva soft.Astept sugestii ,anume cum pot sa-l softez.

Link spre comentariu
Vizitator

Am si eu o problema cu un televizor Sharp la care palpaie ledul de standby.Am inteles ca e o problema de ceva soft.Astept sugestii ,anume cum pot sa-l softez.

Depinde ce model de Sharp este, ce sursa, main board are tv-ul.......daca e model mai vechi cu lampi CCFL, pilpiirea ledului poate semnaliza avarie la lampi.......daca e model nou.........asa ca pune mana si posteaza date si detalii daca vrei raspunsurii.......

Link spre comentariu

Televizorul nu l-am demontat,nu sunt de meserie,este tv al meu de acasa.Nu stiu cum sa-l softez.Poate daca ma indrumati reusesc.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Ca sa resoftezi un televizor e necesar sa stii toate datele tv-ului in special placa de baza sasiu display altfel nu avem cum sa stim ce soft ai nevoie.barem uitate pe spatele lui si spune ce scrie acolo ce model este.apoi mai vedem ce si cum.

Link spre comentariu

Televizorul nu l-am demontat,nu sunt de meserie,este tv al meu de acasa.Nu stiu cum sa-l softez.Poate daca ma indrumati reusesc.

Daca nu esti de meserie atunci nici sa nu incerci , ca il vei strica mai tare si va va costa mai multi banuti , chemati pe cineva care cunoaste si va va rezolva problema , sau treceti locatia la profil si poate ca cineva dintre colegi va va indruma catre un electronist priceput , o seara placuta sa aveti

Link spre comentariu

eu nu cred ca este o problema de soft,mai degraba este o problema de service,adica error lamp backlight.

pentru a reseta trebuie sa intrati in service si sa resetati erorile inregistrate.

nu stiu daca aceasta schema va ajuta dar aici gasiti metoda de intrare in service:sharp lc42xd1e ru lcd tv sm rar

Link spre comentariu

Cu siguranță este o problemă e eroare a unei lămpi care poate fi resetată din service menu, pe urmă desfăcut și remediată problema cu lampa, de regulă trebuie înlocuită. E totuși nevoie de un tehnician...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări