Vizitator vilniaus vingis Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Am si eu o problema cu un televizor Sharp la care palpaie ledul de standby.Am inteles ca e o problema de ceva soft.Astept sugestii ,anume cum pot sa-l softez. Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Dacă nu pui și modelul, nu te aștepta la mare lucru..... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Televizor Sharp lcd model.......,chassis........... etc.... Asteptam !!! Link spre comentariu
Vizitator vilniaus vingis Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Model le320e Link spre comentariu
radutyu Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Exista soft pe situl Sharp Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Am si eu o problema cu un televizor Sharp la care palpaie ledul de standby.Am inteles ca e o problema de ceva soft.Astept sugestii ,anume cum pot sa-l softez. Depinde ce model de Sharp este, ce sursa, main board are tv-ul.......daca e model mai vechi cu lampi CCFL, pilpiirea ledului poate semnaliza avarie la lampi.......daca e model nou.........asa ca pune mana si posteaza date si detalii daca vrei raspunsurii....... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Numa sa ai grija ce soft ii pui,ca vad ca nu esti in bransa. Editat Mai 1, 2017 de SASSU Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) https://4.bp.blogspot.com/-zaqyp5dmuZo/VhEk3EqWvaI/AAAAAAAAJtk/U2iupOj2O8s/s1600/POWER%2BSUPPLY.jpg https://electro-medical.blogspot.ro/2015/10/sharp-lc-32le320-lc37le320-service-mode.html Editat Mai 1, 2017 de leoncris Link spre comentariu
radutyu Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 http://www.sharp.com.ro/cps/rde/xchg/ro/hs.xsl/-/html/centrul-de-descarcari.htm?p=LC32LE320E Link spre comentariu
Vizitator vilniaus vingis Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Televizorul nu l-am demontat,nu sunt de meserie,este tv al meu de acasa.Nu stiu cum sa-l softez.Poate daca ma indrumati reusesc. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Ca sa resoftezi un televizor e necesar sa stii toate datele tv-ului in special placa de baza sasiu display altfel nu avem cum sa stim ce soft ai nevoie.barem uitate pe spatele lui si spune ce scrie acolo ce model este.apoi mai vedem ce si cum. 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Televizorul nu l-am demontat,nu sunt de meserie,este tv al meu de acasa.Nu stiu cum sa-l softez.Poate daca ma indrumati reusesc. Daca nu esti de meserie atunci nici sa nu incerci , ca il vei strica mai tare si va va costa mai multi banuti , chemati pe cineva care cunoaste si va va rezolva problema , sau treceti locatia la profil si poate ca cineva dintre colegi va va indruma catre un electronist priceput , o seara placuta sa aveti Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Am si eu o problema cu un televizor Sharp la care palpaie ledul de standby.Am inteles ca e o problema de ceva soft.Astept sugestii ,anume cum pot sa-l softez. eu nu cred ca este o problema de soft,mai degraba este o problema de service,adica error lamp backlight. pentru a reseta trebuie sa intrati in service si sa resetati erorile inregistrate. nu stiu daca aceasta schema va ajuta dar aici gasiti metoda de intrare in service:sharp lc42xd1e ru lcd tv sm rar Link spre comentariu
radutyu Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Este un sasiu vestel dupa model Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Cu siguranță este o problemă e eroare a unei lămpi care poate fi resetată din service menu, pe urmă desfăcut și remediată problema cu lampa, de regulă trebuie înlocuită. E totuși nevoie de un tehnician... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum