SASSU Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Salutare,am nevoie de o schema cu tensiunile la ecranul V260B1-X02,mentionez ca tv functioneaza Perfect cu sunet dar cu ecranul alb. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Nu cred sa aibe cineva schema, mai ales ca are si t-conul incorporat in driverul superior, totusi nu trebuie masurate prea multe tensiuni, ca sa-ti dai seama daca t-conul e defect sau panelul, eu as masura prima data daca am tensiunea de alimentare 12v(5v) a t-conului, de multe ori se duce siguranta smd, care poate fi confundata cu o rezistenta, apoi as masura cele doua tensiuni principale ale convertorului DC-DC, adica VGH(VGHP) si VGL, care sigur trebuie sa aibe puncte de masura pe t-con, daca convertorul lucreaza, atunci cel mai probabil sint trasee defecte, eu nu am reparat modelul asta de panel, dar cred ca are acelasi driver lateral, ca si celelalte modele V260B1-L03, V260B1-L04.....etc, deci in concluzie se poate repara usor....... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 1, 2017 Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 Costica lcd ce ai spus mai sus am masurat sunt tensiunile cred ca am intrerupere de la driverul superior la driverul lateral,nu stiu notatiile de pe driverul lateral,acest ecran nu l-am gasit nicairi,L03-L04 am reparat si eu ca e docu.entatie pt ele tensiun etc Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Costica lcd ce ai spus mai sus am masurat sunt tensiunile cred ca am intrerupere de la driverul superior la driverul lateral,nu stiu notatiile de pe driverul lateral,acest ecran nu l-am gasit nicairi,L03-L04 am reparat si eu ca e docu.entatie pt ele tensiun etc Nici o problema colegu' desfa rama la display si vezi ce scrie pe unul din driverele laterale, trebuie sa fie o serie(nu cea de pe chip), ceva de genul "8651-A" "CBD7" si posteaza seria aici, mai departe vedem ce si cum........ Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 1, 2017 Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 Ok cand ajung la atelier o sa ma uit Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Daca nu ma insel acest ecran nu are driver lateral. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Daca nu ma insel acest ecran nu are driver lateral. Daca nu are drivere laterale(exterioare), e foarte greu de reparat....... Editat Mai 1, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 1, 2017 Autor Partajează Postat Mai 1, 2017 Are ca si serile L03 L04 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Are ca si serile L03 L04 Adica are seria "8651-A" "CBD7, e foarte bine! ca e usor de reparat.....e posibil sa fie tot traseul STV cu probleme.... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Nu e aceea seria am dat ca exemplu,dar nu e acelas cod mai tarziu pun codurile ca azi am fost plecat Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Exact asa are codul costica lcd 8651-A si CBD7 sa vad in service nr.3 parca e dat nu mai retin Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Pentru depanare panel L03, L04, asta e procedura, tot ce este important la corespondenta traseelor e notatiile pe driverul lateral sa le stii, restul corespondentei il gasesti notat pe driverul superior(PCB), am avut multe displayuri, la care nu era notat nimic, nici macar pe PCB-ul displayului, negasind informatie despre respectivul panel, am scos ecranul si cu microscopul mergind pe traseele sticlei, am identificat traseul intrerupt, respectiv remedierea displayului, asa cum am procedat eu, au procedat si altii inaintea mea si de aceea exista proceduri de remediere a displayurilor, sa se stie clar ca toate remedierile la toate displayurile, meseriasul le-a descoperit, apoi a transmis mai departe informatia, care ulterior sa publicat in diverse reviste, niciodata producatorul displayului nu va face publica remedierea unui panel...... https://www.xfile.ro/rNaxsCc Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Am remediat traseele si l-am rezolvat,puteam so fac mai repede dar nu imi era microscopul in atelier l-am dat la un coleg. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 , niciodata producatorul displayului nu va face publica remedierea unui panel...... https://www.xfile.ro/Xi5ZCuV&p=wDZc2NvB8MF96Rb Buletin service din 2006, Madrid. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Nu pot sa te contrazic, totusi in postarea mea, m-am referit exclusiv, la depistarea traseelor, pe sticla, dintre driverul superior si driverul lateral...................... Am remediat traseele si l-am rezolvat,puteam so fac mai repede dar nu imi era microscopul in atelier l-am dat la un coleg. Ce trasee defecte ai gasit? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum