Vizitator balis.mihai Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 salutari ! am cumparat un kit cu turometru si kilometraj universal moto de pe ebay, l-am montat dar, si nu imi indica turatia corectsi are tendinte sa oscileze ,turat la maxim imi arata doar vreo 4000 de ture.... normal ar trebui sa fie peste 9000 ( posibil sa fie setat pe 4t , motorul meu e in 2t ) ma poate ajuta cineva cu o solutie? citisem pe undeva ca se inseriaza niste rezistoare... ( nu mai tin minte exact) turometrul are 5 fire, 2 is pentru iluminare, unu +,un - si unu pentru semnal ce il ia de pe + bobinei de inductie Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Pune poze cu aparatul si sa ne zici si modelul exact al lui. Banuiesc ca pe motor ai 1 cilindru in 2 timpi. Link spre comentariu
QQme Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 La mot in 2t. turometrul va indica 1/2 din turatia mot. in 4t. Link spre comentariu
Vizitator balis.mihai Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 http://m.ebay.com/itm/192064467803 , acesta este modelul, exista vreo modalitate sa il fac sa indice normal? (Fara sa il desfac) Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Nu ai primit si o brosurica cu setarile bordului? Eu stiu ca se da asa ceva pt a sti omul cum sa-l adapteze la propriul motor.... Daca ai brosura pune o poza cu ea aici sa o citim si noi. Ca idee daca ai motor intr-un cilindr 2T trebuie sa setezi bordul sa afiseze penru 2 cilindri 4T. Editat Mai 1, 2017 de riderinblack_tm Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 https://www.google.ro/search?q=Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit++Hot-Motorcycle-Universal-Odometer-amp-Tachometer-Speedometer-Gauge-Bracket-Kit+Hot+Motorcycle+Universal+Odometer+%26+Tachometer+Speedometer+Gauge+%2B+Bracket+Kit&client=opera&hs=qgq&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC5bvdwc7TAhWCzRQKHdSdAKcQ_AUICigB&biw=1280&bih=660#q=Hot-Motorcycle-Universal-Odometer&tbm=isch&tbs=rimg:Ccr8uY3QluiuIjjpqwGaiATtlXomKVDWVaKPkd1Umr1tY8vz61fHIdMZDRKP6DkyyjPVBqnPn2rY_1vhSBktf-l-5zyoSCemrAZqIBO2VESb7qRGX7EEMKhIJeiYpUNZVoo8R0N6RRlnEPXoqEgmR3VSavW1jyxHE0YDr8qmCOSoSCfPrV8ch0xkNESwFkyKZr2JVKhIJEo_1oOTLKM9URFAE7ptwNmaQqEgkGqc-fatj--BGBoNY4zzdirSoSCVIGS1_16X7nPET6TyvaICoKn&imgrc=yvy5jdCW6K5KSM: Link spre comentariu
Vizitator balis.mihai Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Nu am primit nici o brosura, si nu are nici un tip de setare pentru nr de cilindri sau tipul motorului.. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 In prezentarea kitului scrie ca ''Se potrivește pentru majoritatea motocicletelor" si nu ca se potriveste la toate motocicletele...concluzia ar fi ca nu are nici o posibilitate de modificare,si il cumpara doar cei care stiu ca il pot folosi.Mai rau este ca nu se face referire la tipul de motor agreat(2T-4T) description: 100% brand new and high qualityMaterial: Stainless steel shell Color: Black Description2in1 speedometer gauge: tachometer and odometerFits for motorcycle,Not work with a motorcycle with analog setup Description:Internal night red lightVoltage: 12VTachometer measurement: 0-13000RPMOdometer measurement: 0-160km/hFits for most motorcycleOverall Size(L x W x H): 16 x 11 x 7cm / 6.3" x 4.33" x 2.75"Dial diameter: 6.5cm / 2.56"Mounting distance: 10cm / 3.93”Mounting hole diameter: 1cm / 0.39" Quantity: 1 pc Tachometer, 1 pc Odometer, 1 pc Bracket Link spre comentariu
Vizitator balis.mihai Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Deci sa inteleg ca nu exista nici o posibilitate de calibrare? Link spre comentariu
QQme Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Fara a demonta: 1-se determina ampl. si forma imp. la intrare pt. o functionare stabila 2-se face un dublor de impulsuri care se aduc la ampl. necesara...cel mai usor se demonteaza si se intervine in montaj. Link spre comentariu
Vizitator balis.mihai Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Si cam ce anume ar trebui modificat pe montaj? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 demonteazal si pune poza cu victima Link spre comentariu
Vizitator balis.mihai Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Am reusit sa desfac minunatia, are un potentiometru. Din el se poate face reglajul? https://www.dropbox.com/s/rzjdha0s0se4spa/turometru.rar?dl=0 Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Un alt modul separat care sa genereze doua impulsuri pentru fiecare impuls primit la bobina de inductie. Modulul respectiv trebuie sa masoare diferenta dintre impulsurile reale si sa dea al doilea impuls exact la mijloc. Dar asta nu o sa rezolve oscilatia din indicator. Eu personal as reface complet toata electronica indicatorului astfel incat sa fac si o mica medie ca sa elimin oscilatia cu riscul sa apara o mica latenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum